Memberi Cadeaus

Memberi Cadeaus

Memberi is de cadeauwinkel voor Zeist en omstreken. Daarnaast wordt ook onze webshop steeds groter. Achter onze winkel hebben we een multifunctionele ruimte die we verhuren voor bijvoorbeeld feestjes en workshops.
De zekerheden van https://memberi.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Je vindt in onze cadeauwinkel in Zeist en in onze webshop leuke, unieke en originele cadeaus voor jong en oud. Cadeautjes om weg te geven of stiekem lekker zelf te houden. Het assortiment wordt steeds aangevuld en uitgebreid met originele cadeaus zodat je altijd wel weer wat nieuws ontdekt. Juist wanneer je niet weet wat te kopen helpen wij je graag verder in je zoektocht naar het perfecte cadeau, voor welke gelegenheid dan ook. Of het nu is voor een verjaardagscadeau, als bedankje of zomaar om iemand te verrassen, je slaagt altijd in onze cadeauwinkel.


Bekijk Manifest