Memoriva BV.
Vera
Goede service, erg zorgvuldig ingepakt en veel aandacht aan gegeven.
Antwoord van Memoriva BV.Hoi Vera,
Hartelijk dank voor je positieve revieuw. Heb je in de toekomst nog vragen, zijn we altijd bereid om je te woord te staan.
Groetjes Dave -
Marion Lochmans-Mendez
Roodborstje in keramiek
Antwoord van Memoriva BV.Dag Marion,
Hartelijk dank voor uw review, zijn we altijd heel erg blij mee.
Liefs Gwenn
Hoe beoordeel je Memoriva BV.?
Gré
Respectvolle artikelen
Antwoord van Memoriva BV.Dag Gré,
Dankjewel voor uw postieve review.
Groetjes Dave -
Natalie
Ik ben ontzettend goed geholpen door Dave bij het vinden van een prachtige urn. Ik ben er heel blij mee en hij heeft inmiddels een mooie plek gekregen. Wat ik extra bijzonder vond, is het persoonlijke kaartje dat erbij zat – zo’n lief gebaar.
Bij Memoriva wordt er echt met je meegedacht en alles voelt heel persoonlijk en oprecht. Ik kan Memoriva dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een mooie urn.Antwoord van Memoriva BV.Beste Natalie,
Wat een lieve woorden. We zijn blij dat je erg tevreden bent en we hebben je met alle liefde en plezier geholpen.
Groetjes van Dave en Gwenn -
Wendy van Esch
Heel erg goed geholpen door Dave. Zo ontzettend blij met mijn urn, die een mooi plekje heeft gekregen in mijn huiskamer
Aanrader voor iedereen omdat ze ook na twee weken een persoonlijke brief kreeg vanuit Memoriva. Heel erg fijn -
Ellen Jonges-de Kort
Heb onlangs een glazen object in hartvorm besteld. Met een kleine standaard. Deze werden heel snel geleverd, zorgvuldig verpakt, met een lieve attentie. Ben er blij mee.
Heel erg bedankt!
Ellen -
Annabel Gielis
Ik ben heel erg blij met mijn bestelling. Goed stevig ingepakt met een lief persoonlijk kaartje erbij.
Snel geleverd en betrouwbaar!
Liefs Annabel -
Margreet en Bert
Telefonisch zijn wij goed geadviseerd en omdat wij iets wilde wat niet op de site stond hebben wij een eigen ontwerp gekregen, we zijn er heel blij mee. Dank u wel
familie Hagen
Mooie Athos urn binnengekregen met een mooie bedankkaart. Goed en stevig verpakt
Bert Claassens
Wij hebben een ornament op maat laten maken voor onze overleden Labrador. Bedankt voor de goede hulp en het meedenken, wij zijn erg blij mee.