Merchcapital
Merchcapital is een webshop die leuke en unieke popculture merchandise verkoopt en die zich niet beperkt tot de standaard producten. Merchcapital wil vooral coole spullen aanbieden die voor iedereen interessant en leuk zijn. Bij Merchcapital hebben we de leukste merchandise op het gebied van anime, games en films & series. Op onze 'Kawaii' afdeling vind je schattige spulletjes. Merchcapital is opgestart door een groep vrienden die een gezamenlijke passie hebben voor games, films, series en anime. Ook zijn wij bij Merchcapital zelf fanatieke verzamelaars van coole merchandise. Doordat wij zelf veel anime, films en series kijken en ook veel gamen, hebben we verstand van alles wat we in ons assortiment hebben.

De zekerheden van https://www.merchcapital.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.