Metem Zetwerk
Met onze zetterij hebben wij de productie van al ons zetwerk in eigen beheer. Naast ons maatwerk bieden wij u alle artikelen aan voor uw hemelwaterafvoer. Wij hanteren een eenvoudig bestelproces en zorgen voor snelle productie en levering.
Peter van der Ploeg
Zeer goede service. Ik had zelf een fout gemaakt in de breedtemaat en kon probleemloos omruilen. Netjes geregeld!
Antwoord van Metem ZetwerkBedankt voor je review Peter! Kan gebeuren natuurlijk, fijn dat we het samen naar wens hebben opgelost.
Gerben Elschot
Fijn systeem en snel geleverd!
Antwoord van Metem ZetwerkLeuk om te lezen, Gerben! Fijn dat het systeem bevalt en dat je de bestelling snel in huis had.
Hoe beoordeel je Metem Zetwerk?
Flip Foole
Prima service
Goede prijs
Vriendelijke mensenAntwoord van Metem ZetwerkBedankt Flip! Super dat alles naar wens was en dat je het contact als prettig hebt ervaren.
Jan Braas
zoals afgesproken
Danny Bolten
Ik heb 6 beugels met dubbele wrong besteld.maar kreeg 1 beugel en pen.een maul gestuurd maar geen reactie.zeer slecht.
Antwoord van Metem ZetwerkBeste Danny, dank voor uw feedback. Dit is natuurlijk niet zoals het hoort, excuses dat dit is misgegaan en dat u nog geen reactie heeft ontvangen. We gaan dit direct voor u uitzoeken en nemen snel contact met u op.
frank Horst
Snelle levering vriendelijke chauffeur
Antwoord van Metem ZetwerkBeste Frank, hartelijk dank voor uw mooie review en uw waardering richting onze chauffeur!
Lizzy Classens
Snelle en juiste levering.
Antwoord van Metem ZetwerkBeste Lizzy, bedankt voor uw mooie review!
Robert van Bruinessen
Snelle levering, top product!
Antwoord van Metem ZetwerkDankjewel! Top dat alles snel binnen was en naar wens is 👍
Barbara Aalders
Snelle levering, met fatsoenlijke transportprijzen
Antwoord van Metem ZetwerkBeste Barbara, bedankt voor je review! Mooi dat alles snel is geleverd en de transportprijs goed beviel.
PH
Snelle levering met goede begeleiding. Zetwerk van hulpstukken was niet altijd optimaal qua hoekmaat.
Antwoord van Metem ZetwerkDankjewel voor de feedback! Goed om te horen dat alles snel en met goede begeleiding is verlopen. Jammer dat het zetwerk niet overal optimaal was, we kijken graag mee als we daar nog iets in kunnen betekenen.
Eef Zegers
Snelle levering.
John Gerwig
Goede service en snelle levering .👍
Antwoord van Metem ZetwerkBeste John, hartelijk dank voor uw waardering in ons bedrijf. We hopen u de volgende keer ook weer van een goede service en snelle levering te voorzien.
Rick van de Woerd
Alles zoals afgesproken. Snelle levering, ziet er allemaal heel goed uit.
Antwoord van Metem ZetwerkBeste Rick, dankjewel voor de positieve review! Fijn dat alles volgens afspraak is verlopen, snel geleverd is en er goed uitziet.
K. Bakker
Goefe
Jeroen van den Berg
Snell
van Maasakkers
Levering optijd en een vriendelijke chauffeur
Antwoord van Metem ZetwerkBedankt voor uw reactie! Geweldig dat alles op tijd is geleverd en dat de chauffeur een goede indruk maakte.
Jeroen Speetjens
Product is zeer goed afgewerkt, aflevering ging prima. erg tevreden over de service!
Antwoord van Metem ZetwerkBeste Jeroen, hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u het product goed afgewerkt vond, de levering goed verliep en dat u tevreden bent over onze service.
Jan Bronsema
Snel bezorgd top
Antwoord van Metem ZetwerkDank voor uw mooie review!
Rob Broens
Afspraak komen ze goed na. Prijs kwaliteit is prima.
Antwoord van Metem ZetwerkBeste Rob, hartelijk dank voor uw mooie review!
A Ribbink
Goede service. En fijne bezorging.
Een fijne jonge man met een glimlach bezorgt. Wees op hem zuinig.Antwoord van Metem ZetwerkDank voor uw positieve feedback! Mooi om te horen dat de bezorging zo prettig is verlopen. We zijn trots op onze bezorgers en geven het compliment zeker door.