Metem Zetwerk

Metem Zetwerk

Zetterij voor Zink, Aluminium, Koper en PlaatStaal.
Met onze zetterij hebben wij de productie van al ons zetwerk in eigen beheer. Naast ons maatwerk bieden wij u alle artikelen aan voor uw hemelwaterafvoer. Wij hanteren een eenvoudig bestelproces en zorgen voor snelle productie en levering.
9,5
Filter 481 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 251 met beschrijving

• Michael Boye
    Geverifieerde klant van Metem Zetwerk

Geweldige service, alles voor de klant gedaan

• Yvo
    Geverifieerde klant van Metem Zetwerk

Prima materiaal. Mijn bestelling ging heel even mis toen bleek dat de adreslabels met een andere bestelling per ongeluk waren verwisseld, maar dezelfde dag stond iemand van Metem voor de deur om het juiste artikel af te leveren en de onjuiste bestelling mee te nemen. Wat een service!

• Hoe beoordeel je Metem Zetwerk?

• Luc Geurts

Snel en goed

Antwoord van Metem Zetwerk

Beste Luc, bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent!

• Mark van de Hel
    Geverifieerde klant van Metem Zetwerk

snelle service en snelle levering. ze belde de ochtend na de bestelling hoe snel ik het nodig had(misschien omdat het vlak voor het weekend was) gaf aan dat het al gemonteerd kon worden, volgende dag werd het geleverd.

Antwoord van Metem Zetwerk

Beste Mark, bedankt voor uw mooie review. Wij zijn blij dat u tevreden bent met onze service en levering.

• Peter Gladon
    Geverifieerde klant van Metem Zetwerk

Tevreden met prijs, levertijd en verpakking en ook prima kwaliteit.

Antwoord van Metem Zetwerk

Beste Peter, bedankt voor uw mooie review! Goed om te horen dat u tevreden bent met de prijs, levertijd en kwaliteit.

• Frans Gips
    Geverifieerde klant van Metem Zetwerk

Zeer Acceptabele prijs service en contacten goed en prettig

Antwoord van Metem Zetwerk

Beste Frans, bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze service.

• Peter Hoekstra
    Geverifieerde klant van Metem Zetwerk

Mijn complimenten over de service, keurig op tijd geleverd en mgoed wek geleverd, was alleen vergeten de schroeven mee te bestellen

Antwoord van Metem Zetwerk

Beste Peter, bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij dat u tevreden bent met onze service en producten.

• Frits Van sante

Prima

Antwoord van Metem Zetwerk

Beste Frits, bedankt voor uw mooie review!

• Bob Raadgever
    Geverifieerde klant van Metem Zetwerk

Perfect materiaal en goede service/advies

Antwoord van Metem Zetwerk

Beste Bob, bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u onze service waardeert en dat het materiaal bij uw wensen aansluit.

• HGM OOSTRUM

Top service

Antwoord van Metem Zetwerk

Beste HGM Oostrum, bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u onze service waardeert!

• Arthur
    Geverifieerde klant van Metem Zetwerk

Goed overleg mbt levering. Prima kwaliteit materiaal.

Antwoord van Metem Zetwerk

Beste Arthur, bedankt voor uw mooie review. Wij zijn blij om te horen dat u onze service en materialen waardeert.

• olaf wouters
    Geverifieerde klant van Metem Zetwerk

Super service en snelle levering zeker een aanrader en we komen snel weer eens terug.

Antwoord van Metem Zetwerk

Beste Olaf, bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service en levering. Wij zien u graag terug!

• Patrick Van Luijtelaar
    Geverifieerde klant van Metem Zetwerk

Geweldige service en goed gecommuniceerd over de levertijd. Alles is naar wens gelopen.

Antwoord van Metem Zetwerk

Beste Patrick, bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service!

• christiaan Reinders
    Geverifieerde klant van Metem Zetwerk

Hele snelle service op maatwerk en ook nog eens goede prijs kwaliteit verhouding. Ga hier de volgende keer zeker weer mijn zinkwerk bestellen.

Antwoord van Metem Zetwerk

Beste Christiaan, bedankt voor uw mooie review! Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service en de geleverde producten. We staan ook bij uw volgende bestelling weer graag voor u klaar!

• Leon Smeths
    Geverifieerde klant van Metem Zetwerk

Top kwaliteit en snelle levering!!

Antwoord van Metem Zetwerk

Beste Leon, bedankt voor uw mooie review. Fijn dat u tevreden bent met onze levering en producten!

• m de wit

Keurige service

Antwoord van Metem Zetwerk

Beste meneer De Wit, bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u onze service waardeert!

• Wilhelmus Puttiger
    Geverifieerde klant van Metem Zetwerk

Snelle levering plus zeer scherpe prijs en uitstekende kwaliteit!

Antwoord van Metem Zetwerk

Beste Wilhelmus, bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze levering en producten.

• Henry H.achterkamp

💪💪💪💪💪👌👌

• michael buelens
    Geverifieerde klant van Metem Zetwerk

PERSOONLIJK CONTACT VAN VERKOPER ZELF? ZEER DUIDELIJK. MOOIE AFWERKING. GOED BESCHERMDE VERZENDING

Antwoord van Metem Zetwerk

Beste Michael, bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service, levering en producten.

• Ramon

Snelle levering, duidelijke communicatie

Antwoord van Metem Zetwerk

Beste Ramon, bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze levering en communicatie.