Meubelista
Rob Koopmans
We hebben 3 tafels besteld van mangohout (2 salontafels en 1 eettafel). De tafels zien eruit zoals op de website, maar je hoeft er maar naar te kijken en de krassen zitten er al op. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice, gevraagd om de tafels terug te sturen. Dat was helaas niet mogelijk. Ze wilden ons wel €70,- overmaken ter compensatie. Dat hoefden we niet, we wilden gewoon andere tafels. Dat was helaas niet mogelijk.
De 100% klanttevredenheid is dus niet helemaal waar, wij zijn namelijk niet tevreden met de tafel en afhandeling van lnze klacht. -
A.m.
Zou fijn zijn als ze de bestelling opnieuw versturen ipv weken te laten wachten. Op d site staat duidelijk binnen enkele dagen bezorgd. Ik wacht al 3 weken op mijn lamp.
Hoe beoordeel je Meubelista?
Ger Duijs vd Vliet
Mooie tafel. Snelle levering
Ilse
Hettie
Snelle levering zoals afgesproken. Mooie vloerlamp past precies bij mijn eerder bestelde hanglamp.
Henny
Twee stoelen verkeerd geleverd. Er was wat miscommunicatie maar uiteindelijk netjes opgelost.
Jose
Mooie lamp besteld, deze voldoet aan de verwachting
Ronald
Mooie producten wat ik had gekocht op naar de volgende ronde
Jolanda
Snelle keurige levering
Janny
Snelle levering goed stevige verpakking en erg mooie lamp voor een leuke prijs
Harriet
Op afgesproken tijdstip zijn salontafeltjes geleverd. Na een beschadiging direct nieuw blad gekregen. Zeker een aanrader
Gerrit Verbaan
Goeie service
Linda
Snel geleverd en heel mooi
Bas Dijkhuis
Mooie lamp
Auke
Mooie lampen. Slechte communicatie over levertijd
Anita van Loon
Heel netjes verpakt. Mooie lamp heel blij mee. Enige kleine verbeterpunt is dat er geen email verstuurd is dat het pakket er aan komt. Stond ineens voor de deur
Sara
Ging prima en mooi lampen
Adel Veen
Mooie lampen en goede service
Berry
2 dezelfde lampen gekocht in verschillende maten in de kleur Amber .
Helaas oogt het niet als een paar en is het kleurverschil te groot . -
Jan van Rooijen
Snelle levering, ik ben zeer tevreden