Meuq design
Wij zijn MEUQ Design

Twee jonge enthousiaste ontwerpers die van 'meuk', restmateriaal dat anderen afschrijven als afval, nieuwe producten maken om jouw huis af te maken!

Zo zorgen we ervoor dat nieuwe producten worden gemaakt zonder dat daar nieuwe grondstoffen aan te pas hoeven te komen. Daarnaast dragen we bij aan het verminderen van afvalstromen in Nederland.

We ontwerpen en produceren alles lokaal in eigen huis, vanuit eigen inspiratie. Ben je op zoek naar klein meubilair en woonaccessoires met een duurzame tint, bekijk dan onze collecties.

MeuQ is Leuk!

Team MeuQ Design
De zekerheden van https://www.meuqdesign.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.