Mevrouw Cha
Hanny Lammers
Wij vinden de thee heerlijk, heel fijn de kaarten met de beschrijving van de thee en hoe deze te zetten.
Thea Lam
Heerlijke thee .snel en netjes bezorgd. Leuk dat er kaartjes bij zitten met info over de thee.
Hoe beoordeel je Mevrouw Cha?
Harold Janssen
Mooie spullen, goede kwaliteit en snelle levering.
joke v d Wiel
Verschillende theeen gekocht, zwarte en groene thee.
Ze zijn allemaal erg lekker.
Ik wissel ze per dag af zodat ik elke dag weer een andere lekkere kop thee heb. -
Katrien H.
Snelle, correcte levering. Lekkere thee!
Skip
Mooi verpakte thee en nette levering.
J.W. oprechte beoordeling
Fijne kwaliteit van de thee. Snel ontvangen met een proefzakje andere smaak thee erbij. Heel tevreden.
Eefje
Door deze webwinkel geleerd dat er ook gele thee bestaat! Echt heerlijk en weer een nieuwe smaaksensatie. Perfect in combinatie met de teadripper.
Monique R
Heerlijke thee, altijd perfecte en snelle levering met een kleine verrassing
Petulia
Fijn bedrijf. De thee komt echt als een kadootje met mooie kaarten erbij
M.j Muijen van
Lekkere thee
Brenda Balk
Heerlijke thee en snel geleverd met alle informatie erbij.
Ida
Bestel alleen nog thee bij mevrouw Cha, dat zegt al genoeg. De verpakking is net een kadootje, zo verzorgd en leuk verpakt, super goede thee. Al met al: 5 sterren.
Nanette
Snelle levering met lief kaartje erbij.
Jit
Helemaal goed
Ineke Linthorst
Ik gebruik de thee voor kombucha en het is erg lekker. Ook is het lekker om het zo te drinken.
Sonja Poorter
Duidelijke omschrijving van de theeen. Overzichtelijk en na de bestelling een extra smaakje gekregen. Het ontvangen is een cadeautje
Sandra
Hele fijne service en de thee is altijd heerlijk!
Danielle
Snelle goede service, mooie uitleg van de bezorgde thee op een kaartje. Mooie smaakvolle thee. Leuk dat er een proefzakje bij zit! Genieten
Wim Rozing
Hele goede kwaliteits prijsverhouding. En een keurig verzorgde levering.