Mevsim Store
Mevsim store biedt een divers assortiment aan alle producten die u nodig heeft in elk seizoen. Door het juiste product op het juiste moment te kunnen afleveren, hopen wij met Mevsim store zelfs op een regenachtige dag een zonnetje te kunnen zijn in uw dagelijkse leven. Voor ons staat klanttevredenheid gelijk aan een mooi zomersedag.

Als Mevsim store zijn we constant bezig met het uitbreiden en perfectioneren van ons assortiment. Ontwikkelingen volgen we op de voet en we proberen altijd de nieuwste en beste producten voor onze klanten beschikbaar te stellen op onze webshop.
9,3

• f. gooskens

alles goed

• Marian
    Geverifieerde klant van Mevsim Store

Geweldig mijn nieuwe terrasverwarmer, lekker warm, vlot geleverd !

• Hoe beoordeel je Mevsim Store?

• Jos Theunissen

Super ,Top product.

• Jh Krol

B-)..

• Ralph
    Geverifieerde klant van Mevsim Store

Goed product. Snel geleverd.

• Jolanda
    Geverifieerde klant van Mevsim Store

Mooie prijs en het verwarmt de woonkamer binnen 5 min.

• Berrie Klunder

Geweldige service

• RITA
    Geverifieerde klant van Mevsim Store

Heel tevreden over de klantendienst! Moest redelijk veel vragen stellen over mijn bestelling en kreeg steeds de dag zelf of de dag nadien een uitgebreid antwoord met de nodige foto's erbij. De levering gebeurde sneller dan verwacht en met de link die je kreeg, kon je de bestelling goed volgen. Bestelling was heel goed, veilig ingepakt, want was met glas. Het gasvuur is prachtig! Nog mooier dan op foto! Moeten nu nog 2 maanden wachten tot de nieuwe keuken wordt geïnstalleerd voor we weten of het ook goed werkt, maar daar heb ik dan ook vertrouwen in. Bedankt! Heel tevreden over alles!!!

• Jolanda
    Geverifieerde klant van Mevsim Store

Goed bedrijf, geweldige service, halkast gekocht goed kwaliteit en mooi. Alleen de bezorging via DPD was een drama. Maar vervolgens na meerdere contacten met DPD klantenservice alsnog thuis ontvangen. Ik kan jullie aanraden een andere vervoerder te nemen .
    Mvg jolanda

• Tika

Goede communicatie,

• Almir

Erg positief.
    Goede kwaliteit voor een mooi prijs.
    Contact en service perfect.

• N
    Geverifieerde klant van Mevsim Store

Goede prijs/ kwaliteit. Top ingepakt en goede klantenservice.

• Sandy Wijnhoven

Top producten

• F
    Geverifieerde klant van Mevsim Store

Mooie prijs kwaliteit verhouding. Snel geleverd en makkelijk in elkaar te zetten. In eem woord goed!!

• Anne

Snelle levering, lekkere stoelen

• Maria
    Geverifieerde klant van Mevsim Store

Mooi product, prima prijs, snel geleverd.

• Anne Sophie Belaziz
    Geverifieerde klant van Mevsim Store

Article reçu mais la couleur est loin d'être celle commandée. Chaussures arrivées marron alors que devaient être rouge à la base. Le service client s'est excusé du désagrément.

• Joke
    Geverifieerde klant van Mevsim Store

Top eindelijk een betrouwbare site met prachtige schoenen

• Nadine
    Geverifieerde klant van Mevsim Store

Snelle levering en top artikel!

• Fred Bos
    Geverifieerde klant van Mevsim Store

Snelle levering goed geholpen .