Mevsim Store
Als Mevsim store zijn we constant bezig met het uitbreiden en perfectioneren van ons assortiment. Ontwikkelingen volgen we op de voet en we proberen altijd de nieuwste en beste producten voor onze klanten beschikbaar te stellen op onze webshop.
f. gooskens
alles goed
Marian
Geweldig mijn nieuwe terrasverwarmer, lekker warm, vlot geleverd !
Hoe beoordeel je Mevsim Store?
Jos Theunissen
Super ,Top product.
Jh Krol
B-)..
Ralph
Goed product. Snel geleverd.
Jolanda
Mooie prijs en het verwarmt de woonkamer binnen 5 min.
Berrie Klunder
Geweldige service
RITA
Heel tevreden over de klantendienst! Moest redelijk veel vragen stellen over mijn bestelling en kreeg steeds de dag zelf of de dag nadien een uitgebreid antwoord met de nodige foto's erbij. De levering gebeurde sneller dan verwacht en met de link die je kreeg, kon je de bestelling goed volgen. Bestelling was heel goed, veilig ingepakt, want was met glas. Het gasvuur is prachtig! Nog mooier dan op foto! Moeten nu nog 2 maanden wachten tot de nieuwe keuken wordt geïnstalleerd voor we weten of het ook goed werkt, maar daar heb ik dan ook vertrouwen in. Bedankt! Heel tevreden over alles!!!
Jolanda
Goed bedrijf, geweldige service, halkast gekocht goed kwaliteit en mooi. Alleen de bezorging via DPD was een drama. Maar vervolgens na meerdere contacten met DPD klantenservice alsnog thuis ontvangen. Ik kan jullie aanraden een andere vervoerder te nemen .
Mvg jolanda -
Tika
Goede communicatie,
Almir
Erg positief.
Goede kwaliteit voor een mooi prijs.
Contact en service perfect.
N
Goede prijs/ kwaliteit. Top ingepakt en goede klantenservice.
Sandy Wijnhoven
Top producten
F
Mooie prijs kwaliteit verhouding. Snel geleverd en makkelijk in elkaar te zetten. In eem woord goed!!
Anne
Snelle levering, lekkere stoelen
Maria
Mooi product, prima prijs, snel geleverd.
Anne Sophie Belaziz
Article reçu mais la couleur est loin d'être celle commandée. Chaussures arrivées marron alors que devaient être rouge à la base. Le service client s'est excusé du désagrément.
Joke
Top eindelijk een betrouwbare site met prachtige schoenen
Nadine
Snelle levering en top artikel!
Fred Bos
Snelle levering goed geholpen .