Meyer & Meyer
Mogen wij ons voorstellen? Wij zijn de familie Meyer en eigenaar van Meyer & Meyer herenmode. Ons bedrijf wordt met veel passie en vakmanschap gerund. In 1990 openden wij de eerste Meyer & Meyer winkel. Inmiddels hebben wij winkels door heel Nederland . Binnenkort zullen er in diverse prominente steden in Nederland nog een aantal concept stores worden geopend. Houd onze nieuwsrubriek in de gaten!

Wij van Meyer & Meyer onderscheiden ons van onze collega’s door bekende merken voor aantrekkelijke prijzen te presenteren. Daarnaast …. (lees verder op onze website!)
9,2
Filter 1623 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 846 met beschrijving

• P.M. mak
    Geverifieerde klant van Meyer & Meyer

Prima snelle service en vriendelijk kaartje erbij!

• Andy de Ronde

Duidelijk, snel en goed

• Hoe beoordeel je Meyer & Meyer?

• Familie Wellink
    Review voor Meyer & Meyer

Voor onze zoon een pak gekocht voor zijn huwelijk. En voor deze gelegenheid ook een pak voor me zelf gekocht. We zijn uitstekend geholpen door de verkoopster. Goed advies,vriendelijk niks was teveel voor haar. En ze nam de tijd voor ons. Met het resultaat dat we beide strak in het pak zaten. Mijn dochter gaat ook trouwen. Ik weet maar mijn pak vandaan komt. ;-) Super bedankt.....

• RW Bonn, DE
    Geverifieerde klant van Meyer & Meyer

Schöne Hemden, schöne Pullover, Super Service!

• Lilian Hodzelmans

Goede kwaliteit

• Ard
    Geverifieerde klant van Meyer & Meyer

Overzichtelijke site, snelle en correcte levering. Al met al een klantvriendelijke site en verkooppunten.

• Adrianus Knubben
    Geverifieerde klant van Meyer & Meyer

Zeer goede service en snelle levering,echt een aanrader

• Henry
    Geverifieerde klant van Meyer & Meyer

Mooi product en op tijd geleverd.

• Ben
    Geverifieerde klant van Meyer & Meyer

Een kostuum gekocht in Bussum. Ik ben prima geholpen door Hans. Een man met kennis van zaken en erg vriendelijk. Ik wilde achteraf nog iets bijbestellen. Artikelen stonden niet in de webshop maar Hans en een collega op het hoofd filiaal hebben mij van goed advies gediend en geholpen om deze accesoires toch te kunnen bestellen. Kortom een perfectie service. Kleding is van hoge kwaliteit en heeft voor mij een fantastische pasvorm.

Kortom: Ik ben een zeer tevreden klant en kan dit bedrijf aanraden. Goede service, producten en aftersales.

• Cees Aalbers
    Geverifieerde klant van Meyer & Meyer

Omdat er geen winkel in mijn omgeving zit, heb ik 2 overhemden online besteld. Helaas waren de mouwen van de waren te lang. Ik heb nu bijna € 16,00 verzend- en retourkosten moet betalen. Dat vind ik wel erg veel voor een bestelling van € 50,--.

• Bart Rousseau

Een smoking

• Mike Vogel
    Geverifieerde klant van Meyer & Meyer

Snelle levering en mooie artikelen.

• Mat van Dijk
    Geverifieerde klant van Meyer & Meyer

Prima levering. Binnenkort een bestelling van broeken. Meer uitgebreid herenmode stijl advies komt van pas

• Jeroen
    Geverifieerde klant van Meyer & Meyer

Na goede hulp in de winkel zelf de broek besteld.
    Het is een mooie broek en zit heerlijk

• C.

Beste Meyer Meyer,

Ik heb maat 39/40 besteld, maar ik heb een hemd met maat 37/38 geleverd gekregen (ik heb het nagemeten) terwijl het label foutief ‘M’ vermeld. Daar heb ik over gebeld en mij werd verteld dat dat ‘helaas’ voorkwam bij dit merk (bekend probleem dus) maar dat u daar niets aan kan doen. Ik heb dit op het retourformulier vermeld, en gevraagd om de retourkosten te vergoeden. Helaas geen reactie. Dit is de tweede keer dat dit mis gaat, eerder ook al in de winkel. U vraagt mij nu mijn review ten positieve veranderen terwijl u beweert dat mijn verhaal onjuist is. Heel jammer.

• Pierre Beckers
    Geverifieerde klant van Meyer & Meyer

product voldoet aan de verwachting en snel geleverd

• Marij Seevens
    Geverifieerde klant van Meyer & Meyer

Netjes verzorgd maar jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn.

• Louis Bonnemaijers
    Geverifieerde klant van Meyer & Meyer

Altijd weer genieten als als gaat zoals je wilt hebben, top Meyer.

• Mathijs van Soest
    Geverifieerde klant van Meyer & Meyer

Snelle levering en heel aantrekkelijke aanbieding. Helaas was de trui (xl) te klein maar gelukkig kon hij geruild worden (voor een andere kleur maar ook mooi)

• David
    Geverifieerde klant van Meyer & Meyer

Snelle levering met tijdsaanduiding. Geweldig en zoals altijd kwaliteitskleding. Top.