Mi Mamita
Er is een webshop voor de particulier en een website (zakelijk) voor de ondernemer
Floortje Gelens
Snelle levering (1 dag) en zeer vriendelijk contact
Jessica Beltron
Perfecto!
Hoe beoordeel je Mi Mamita?
Anna Janssen
Snelle levering, erg vriendelijke organisatie en kreeg een kaartje en ook nog een cadeautje erbij! Helemaal top
Tim
Top service!
Elena
Snelle service en een lekkere verrassing erbij 😘
Gerda Lamers
Fantastische service!👍
Anoniiem
Top!!
Kenny van Loon
Hele fijne klantenservice, goede producten, en snelle levering
Anonymous
Snel en lekker
Chris Wiggers
Snel,goed verpakt en aardige attentie erbij
Lilian H
Zeer aangenaam verrast dat er in NL een winkel is waar ik online Peruaanse producten kan kopen. Zaterdag besteld en op dinsdag had ik het pakket al in huis. Alles keurig netjes verpakt, flesjes blijven zo zelfs bij de meest hardhandige bezorger heel denk ik 😉 Een leuke persoonlijke noot én een extraatje in de doos. De herinneringen aan m’n fantastische reis door Peru gaan nu naar het volgende niveau 😁
Jacqueline Velten
Schnelle Lieferung. Sehr zufrieden
Andreea Banu
Good communication and order pickup system. Loved the product
Jan Willem
Goede service!
Els
Goede service, gingen echt de extra mijl voor mij.
Mijn dank is groot! -
Margarita Suarez de Becerra
Geweldige service heel aardih
Martijn
Kortgeleden heb ik een aantal producten uit Colombia in de webshop van Mi Mamita besteld. Ze werden snel geleverd. En er zat een persoonlijk briefje bij dat 1 van de 2 soorten bieren die ik had besteld, niet op voorraad waren. Dit klopte niet helemaal met de webwinkel. Ik heb een extra product gekregen en het andere bier zouden ze nog naleveren zodra deze weer op voorraad is.
Melba van Eijk
De bestelling is goed aangekomen. Alles is compleet. Bedankt ik ga lekker koken 😁👍
Silvia Farías
Super fast delivery! And an excellent service
Peter Stok
Top spul en top geregeld