Mia Maria
Bij Mia Maria vind je vintage tafelwaar en decoratie, te koop én te huur. Want niets geeft je tafel zoveel warmte en eigenheid als servies met een verhaal.
9,9

• Ingrid
    Geverifieerde klant van Mia Maria

Mijn favoriete plek om mooie items voor in de servieskast te scoren, mede dankzij de uitstekende service!

• Wanda Huisman
    Review voor Mia Maria

Prachtige items voor ons 25 jarig huwelijksfeest! Proosten met onze familie en vrienden met de mooiste glazen; een fantastisch moment.
    Fijn contact, nog fijnere service (want; o.a. geen afwas!) en een lieve kaart bijgevoegd. Top. Een aanrader!

• Hoe beoordeel je Mia Maria?

• Kirsten
    Geverifieerde klant van Mia Maria

Goede prijs, snelle levering, verzorgd ingepakt en verstuurd. Persoonlijk kaartje erbij, leuk! Een aanrader!

• L. M.
    Geverifieerde klant van Mia Maria

Snelle verzending, zeer zorgvuldige verpakking. Heel blij met de mooie spullen!

• Roos
    Review voor Mia Maria

Prachtige vintage items en heel heel heeeeel goed verpakt. Lief persoonlijk kaartje erbij van Marije. Ik kan niet wachten om ze in de nieuwe keuken te gebruiken! Ik zou zeker weer bestellen, bedankt!

• Otto
    Review voor Mia Maria

Leuk kastje opgehaald, vriendelijk en goede service , bedankt Marije.

• Rosalie
    Geverifieerde klant van Mia Maria

Super snelle levering! Ook heel leuke product voor een klein prijsje.

• Mayra Meester
    Geverifieerde klant van Mia Maria

hele goede en vriendelijke service!

• J.a.a. Bosch
    Geverifieerde klant van Mia Maria

Snelle levering en vooral heel erg goed verpakt

• Lotte
    Review voor Mia Maria

Prachtige unieke items! Een waar cadeau om uit te pakken. Dankjewel weer Marije!

• Sanne
    Review voor Mia Maria

Leuk, uniek assortiment. Snelle verzending en heel fijn, leuk contact!

• Esther Feenstra

Fanst

• Henrieke
    Review voor Mia Maria

Unieke producten, snelle service en hele fijne communicatie! Ik ga zeker weer bestellen!

• Joke
    Review voor Mia Maria

Zeer snelle levering, goed verpakt met een persoonlijke bedankkaart van Marije.