Mierenboerderij
Je vindt op deze website allerlei informatie over het houden van mieren. Word ook Mierenboer en spaar voor gratis producten en korting. Twijfel je hoe je de hobby het best begint, bekijk dan eerst de volgende video en zijn er dan nog vragen, mail ons gerust, vinden we leuk!
Fi Vos
Alles netjes en snel thuis,mijn vragen werden snel beantwoord,
Set ziet er leuk uit .
Iwona Droog-Echt
Altijd betrouwbaar, snelle levering
Hoe beoordeel je Mierenboerderij?
Angelika Kalisz
Top!
Anoniem
Enorm goed verpakt. Is een soort die ik decennia lang geleden heb gehad. Ik ben blij ze weer te kunnen houden.
Erik Tabbers
Product ontvangen in goede staat en geleverd met alle benodigde voedingsstoffen etc om de mieren kolonie een hele tijd te voorzien voordat het groeit naar een aanzienlijke grootte.
Roan Neervoort
Een uitstekende service! Snelle en duidelijke communicatie!
Erik Berendsen
Goede service, vooral met warme weer!!
Pauline
Uitgebreid de tijd voor vragen en advies. Fijne snelle service en vriendelijke mensen.
Olivier Hogeland
Heel hulpvaardig in het beantwoorden van mijn beginners vragen. Keurig op tijd bezorgd
S
Prima alles is altijd goed en snel bezorgd.
LB
Snelle levering. Goede omschrijving van het produkt. Geven snel antwoord op je vragen.
Alejandro Soto Castro
Fast and without issues
Hans Heider
snelle levering, goed verpakt. kortom top
Tiffi
Alles prima. Sehr schnelle Lieferung
Sjoerd van Boxtel
Goede snelle levering
Elke van Os
Zeer goede klantenservice, vriendelijk via mail. Product zelf was niet gemakkelijk: mieren in het gel-terrarium krijgen, zorgde voor veel gedoe en drama, want ze gingen dood of kropen langs de tube (die net te groot was) er terug uit. We deden het nochtans volgens de instructies. Diervriendelijke zoon was wat triestig toen hij er per ongeluk eentje plette. De eerste week gingen er ook nog eens 6 dood. Dat zou dus wat makkelijker mogen.
Elias Vanhellemont
Goede service. Wel hoge verzendkosten
Stephan
Gekocht voor bij mijn dochter in de klas (groep 3). De kinderen vinden het erg leuk en de mieren hebben al meerdere tunnels gegraven.
Martina Lambernd
Top Service