Mierenboerderij

Mierenboerderij

Het is prachtig om actief met de natuur bezig te zijn en deze te bestuderen. Een Mierenboerderij maakt de wonderlijke wereld van de mieren zichtbaar. Dat wat normaal gesproken onder de grond onzichtbaar gebeurt, zie je nu van dichtbij... met je neus er boven op. Begin je eigen Mierenboerderij, houd mieren als huisdier en laat je verbazen door de ontwikkeling van een mierenkolonie en de buitenaardse intelligentie in de samenwerking die deze bijzondere dieren laten zien! Start nu jouw unieke, interessante en natuurlijke belevenis...

Je vindt op deze website allerlei informatie over het houden van mieren. Word ook Mierenboer en spaar voor gratis producten en korting. Twijfel je hoe je de hobby het best begint, bekijk dan eerst de volgende video en zijn er dan nog vragen, mail ons gerust, vinden we leuk!
9,5
Filter 5949 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 5940 met beschrijving

Taal

• Fi Vos
    Geverifieerde klant van Mierenboerderij

Alles netjes en snel thuis,mijn vragen werden snel beantwoord,
    Set ziet er leuk uit .

• Iwona Droog-Echt

Altijd betrouwbaar, snelle levering

• Hoe beoordeel je Mierenboerderij?

• Angelika Kalisz

Top!

• Anoniem
    Geverifieerde klant van Mierenboerderij

Enorm goed verpakt. Is een soort die ik decennia lang geleden heb gehad. Ik ben blij ze weer te kunnen houden.

• Erik Tabbers
    Geverifieerde klant van Mierenboerderij

Product ontvangen in goede staat en geleverd met alle benodigde voedingsstoffen etc om de mieren kolonie een hele tijd te voorzien voordat het groeit naar een aanzienlijke grootte.

• Roan Neervoort
    Geverifieerde klant van Mierenboerderij

Een uitstekende service! Snelle en duidelijke communicatie!

• Erik Berendsen
    Geverifieerde klant van Mierenboerderij

Goede service, vooral met warme weer!!

• Pauline
    Review voor Mierenboerderij

Uitgebreid de tijd voor vragen en advies. Fijne snelle service en vriendelijke mensen.

• Olivier Hogeland
    Geverifieerde klant van Mierenboerderij

Heel hulpvaardig in het beantwoorden van mijn beginners vragen. Keurig op tijd bezorgd

• S
    Geverifieerde klant van Mierenboerderij

Prima alles is altijd goed en snel bezorgd.

• LB
    Review voor Mierenboerderij

Snelle levering. Goede omschrijving van het produkt. Geven snel antwoord op je vragen.

• Alejandro Soto Castro

Fast and without issues

• Hans Heider
    Geverifieerde klant van Mierenboerderij

snelle levering, goed verpakt. kortom top

• Tiffi

Alles prima. Sehr schnelle Lieferung

• Sjoerd van Boxtel

Goede snelle levering

• Elke van Os
    Geverifieerde klant van Mierenboerderij

Zeer goede klantenservice, vriendelijk via mail. Product zelf was niet gemakkelijk: mieren in het gel-terrarium krijgen, zorgde voor veel gedoe en drama, want ze gingen dood of kropen langs de tube (die net te groot was) er terug uit. We deden het nochtans volgens de instructies. Diervriendelijke zoon was wat triestig toen hij er per ongeluk eentje plette. De eerste week gingen er ook nog eens 6 dood. Dat zou dus wat makkelijker mogen.

• Elias Vanhellemont

Goede service. Wel hoge verzendkosten

• Stephan
    Review voor Mierenboerderij

Gekocht voor bij mijn dochter in de klas (groep 3). De kinderen vinden het erg leuk en de mieren hebben al meerdere tunnels gegraven.

• Martina Lambernd

Top Service