Mijn Beveiligingswinkel

Mijn Beveiligingswinkel

Mijn Beveiligingswinkel is een webshop opgericht in 2019 , in onze online store vindt u alarm- en camerasystemen passend bij ieders portemonnee. Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem, maar weet u niet precies wat u nodig heeft? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Hierbij werken wij ook met eigen monteurs die jarenlange ervaringen hebben, zodat uw beveiligingssysteem vlekkeloos geïnstalleerd kan worden.

Bent u op zoek naar scherpe prijzen, hoge kwaliteit, professionele installatie en super service? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.