Mijn Deurbeslag
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 14-07-2025 stopgezet
Mario Moes
Iets minder snel dan de website zegt, maar toch nog binnen drie dagen
Peter
Waardeloze service. Bestelling bijna 2 weken geleden geplaatst, geen verzendbevestiging oid. Hoorde maar niks. Gebeld, pakket was kwijt. Zou opnieuw gestuurd worden. Hoorde weer niks. Weer gebeld, krijg ik alternatieven aangeboden die ik niet wil. Dit online doorgegeven, vervolgens krijg ik geen reactie meer en kan ik de klantenservice niet meer bereiken via telefoon. Ik ga mijn bestelling annuleren, maar hoop dat ik mijn geld nog terugkrijg.. betwijfel het ondertussen allemaal.
Leon Jacobs
PostNL had een fout gemaakt en mijn pakket weer retour gestuurd. Na een telefoontje kreeg ik meteen een nieuwe opgestuurd. Goede service!
Antwoord van Mijn DeurbeslagDaar doen we het voor! Bedankt!
Eric
Alles was snel in huis, zelfs de onderdelen welke op "nabestelling" stonden zaten er toch gelijk bij.
Na montage zag ik pas dat ik één type (van 2 klinken) verkeerd besteld had (ik wilde overal hetzelfde type kruk / klink maar verschillende soorten beslag).
Na één mailtje hebben ze kosteloos alles omgewisseld, zelfs de extra verzendkosten hiervoor heb ik niet hoeven betalen.
Snelle levering en een hele goede klanten service!Antwoord van Mijn Deurbeslagdank u wel voor u mooie revieuw blij om te horen
Harry Walter
Antwoord van Mijn Deurbeslagdank u wel voor u review
Klarina Wilsch
Mijn levering was er snel, helaas was het niet de goede afmeting en moet ik retourneren. De kwaliteit zag er ook goed uit
Antwoord van Mijn DeurbeslagBedankt voor de review!
Patrick van der Roest
Snel in huis en hele goede verzend informatie.
Antwoord van Mijn DeurbeslagBedankt voor het delen van je ervaring!
Ray
Voor vanavond besteld morgen in huis? Bijna een maand moeten wachten op de delen. Geen bericht ivm vertraging oid. Voor mij niet meer
Antwoord van Mijn DeurbeslagBedankt voor het delen van je ervaring. We hebben je een mailtje gestuurd!
TechNiek
snelle levering en goede keuze mogelijkheden mbt artikelen en bijna alle vervangingen mbt deurbeslag. een aanrader!
Antwoord van Mijn DeurbeslagBedankt voor de fantastische review!
Luisa Mendozzi
Snelle levering en goede prijs
Antwoord van Mijn DeurbeslagBedankt voor je review!
Hans Warners
Prijs is erg hoog maar het is goed spul Jammer ban de hoge verzendkosten
Ze reageren soms niet op vragen per mailAntwoord van Mijn DeurbeslagBedankt voor de feedback! Het is momenteel erg druk, waardoor onze reactietijd op e-mails helaas langer is dan je van ons mag verwachten. Onze excuses daarvoor — we doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen!
Arjan
Deurbeslag en brievenbus besteld bij MijnDeurbeslag.nl. Het eerste pakketje raakte zoek bij PostNL. Na contact met MijnDeurbeslag.nl werd dit netjes opgelost. Mijn bestelling werd nogmaals verzonden. Het eerste pakketje nooit meer wat van gehoord. Het tweede pakketje was er binnen een paar dagen.
Antwoord van Mijn DeurbeslagBedankt voor de mooie review!
Erik Raanhuis
Mooi en goed
Antwoord van Mijn DeurbeslagBedankt voor je review! Dat waarderen we enorm
Johan Van Gool
Spullen zijn ondertussen geheel geleverd.
Antwoord van Mijn DeurbeslagBedankt voor de review! Wij ontvangen graag de feedback, we hebben je gemaild.
Maurice Coumans
Helaas pas 3 dagen later geleverd dan belooft op de site. Ik had als enigste optie om te betalen, in 3 termijnen. Maar ik had liever in 1 keer betaald. Verder wel tevreden over het product.
Antwoord van Mijn DeurbeslagBedankt voor de review! Wij hebben je gemaild
N.N
Gemakkelijk te bezoeken
Antwoord van Mijn DeurbeslagFijn om te horen! Bedankt voor je review
Marc
Snel en correct geleverd. Erg fijne website die je helpt om als leek precies de juiste cilinder te vinden.
Antwoord van Mijn DeurbeslagFijn dat je zo'n goede ervaring hebt! Daar doen we het voor
Eric Margry
Snel geleverd
Antwoord van Mijn DeurbeslagBedankt voor de 5 sterren!
Lizet
Zeer snelle service
Antwoord van Mijn DeurbeslagBedankt voor je review!
Jaouad
Snel bezorgd. Goede service.
Antwoord van Mijn DeurbeslagBedankt voor je review! Daar doen we het voor.