MijnMotorPak
MijnMotorPak.nl levert jouw motorpak op maat in ieder gewenst ontwerp voor een scherpe prijs. Wij staan voor een optimale prijs-kwaliteit verhouding in uw voordeel, met daarbij de hoogste service die wij u kunnen bieden.
De motorpakken worden gemaakt van hoogwaardig koeienleer gemaakt aan elkaar gestikt met kevlar gaar (het sterkste gaar dat op de markt te verkrijgen is). De materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig getest en onderzocht om de kwaliteit van onze motorpakken te garanderen.
- Jouw motorpak worden op basis van uw gegevens op maat gemaakt.
- Het motorpak zit zeer comfortabel doordat er veel aandacht is besteed aan de ontwikkeling van de protectie, die valt als gegoten om de schouders, ellebogen, knieƫn en rug.
- Het pak sluit zeer goed aan door het gebruik van elastische (kevlar) stoffen.
- Het pak wordt geleverd met CE-goedgekeurde protectie.
De zekerheden van http://www.mijnmotorpak.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.