Mijnelektrischestep.nl

Mijnelektrischestep.nl

Mijnelektrischestep.nl levert elektrische steps aan consumenten in Nederland en België. Wij onderscheiden ons doormiddel van ons product-specifieke expertise met de ambitie om e-mobility voor iedereen toegankelijk te maken.
10
5 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 5 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Andere eigenschappen

 • Gert-Jan Kwint
  Review voor Mijnelektrischestep.nl

  We hadden met betreding tot leveren vanuit de leverancier wat problemen en mijn electrische step heeft daar in bemiddeld alles opgelost voor mij krijgen ze een 9

 • Henk
  Review voor Mijnelektrischestep.nl

  Hele positieve ervaring met dit bedrijf. Complimenten voor de secure en snelle afhandeling. Toen er iets mis dreigde te gaan namen ze onmiddellijk contact op en werkten het probleem adequaat af.

 • Hoe beoordeel je Mijnelektrischestep.nl?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Micha de Boer
  Review voor Mijnelektrischestep.nl

  Voordat ik bestelde heb ik even gebeld met de webwinkel. Ik werd erg goed te woord gestaan en nadat mijn vragen beantwoord waren heb ik mijn bestelling geplaatst. De volgende ochtend 10 uur werd mijn Veeley v5 geleverd. Ik ben echt heel blij met het product. Wat ik erg waardeer is dat mailtjes en telefoontjes direct worden beantwoord. Ik beveel deze webshop dan ook van harte aan!

 • Kim
  Review voor Mijnelektrischestep.nl

  Fijne klantenservice en duidelijke website, ik ben erg tevreden over de algemene service

 • Josh
  Review voor Mijnelektrischestep.nl

  Ik ben telefonisch erg goed en snel geholpen, zo heb ik een weloverwogen keuze kunnen maken. Verder was het product snel in huis en kan ik er nu lekker mee naar mn werk

  Antwoord van Mijnelektrischestep.nl

  Wat goed om te horen Josh! Veel plezier met jouw Xiaomi M365 Pro :)