Mijnmozaïekshop
Service en kwaliteit vinden wij belangrijk. We stellen daarbij alles in het werk om uw bestelling snel en accuraat te leveren.
- Veel van onze klanten zijn vaste klanten.
- In tegenstelling tot vele internet verkopers, hebben wij wat we te koop aanbieden ook op voorraad.
- Uw bestelling wordt dezelfde dag of binnen 1 tot 2 werkdagen verstuurd.
- Uw bestelling wordt bezorgd door DHL of PostNL. Afhalen is ook mogelijk.
- U kunt veilig met IDEAL betalen, AfterPay, PayPal, Bancontact of kiezen voor een bankoverschrijving.
Ons doel
Een van onze belangrijkste doelen is het promoten van hedendaags mozaïek als een fijne kunst en het aanmoedigen van mensen om originele mozaïekkunst in hun eigen stijl te maken.
We doen dit op verschillende manieren:
- We bieden technische informatie en artistiek advies.
- Wij maken kwaliteit mozaïekmaterialen beschikbaar voor amateur-hobbyisten tegen een redelijke prijs.
- We tonen voorbeelden van mozaïekwerkstukken gemaakt van verschillende materialen.
Natasja Menses
Snelle levering en goed advies bij vragen!
Monique
Snelle levering. Helaas verschilden de glas nuggets wel heel erg van het plaatje en niet een beetje. En deze had ik al in huis.
Hoe beoordeel je Mijnmozaïekshop?
Diana Zijlmans
Snel en duidelijk in wanneer je het pakket kan verwachten, inhoud altijd ok.
Minka Tilman
Goede en snelle service
Tine Kuipers
Zaterdagavond besteld en dinsdag al in huis, top! Goed en zorgvuldig verpakt
B.M.C. ELIASAR
Zoals verwacht
Irene Corstiaans
Geweldige service , heel snel in huis. ook heel veel keus.
Regine Ballast
Veel keuze in het aanbod en goede service
V. Huster
Goede kwaliteit materialen, prettige service en snelle verzending. Alleen de verzendkosten zijn erg aan de hoge kant.
Rikie Hemeltjen
hele goede snelle service
Linda Reijnders-Ballast
Mooie steentjes en mooie prijzen. Kan ik mooi een poosje mee vooruit. ❤️
Ursula fokkens
Alles netjes op tijd geleverd! Vriendelijk en behulpzaam als je ze belt! Ga hier zeker meer bestellingen doen.
h de waard
had 4 glasplaatjes besteld ,2waren goed de andere 2 waren nogal beschadigd aan de andere kant
Carola nijman
Vandaag besteld morgen in huis.
Heel snel.
Goed gereedschap.