Mijnsportbrilshop.nl
Alexander
Nu het fiets seizoen weer begint besloten om mijn reguliere fietsbril te vervangen door een fietsbril op sterkte. Na diverse winkel te zijn afgegaan uitgekomen bij Lars in Maarsbergen. Ik kon snel terecht en na een meting en perfect (en gezellig) advies tot aanschaf over gegaan. De bril moest worden gemaakt in Frankrijk maar was binnen een week klaar om opgehaald te worden.
De kennis en expertise van Lars kan ik aan iedereen aanrader en niet voor alleen fietsbrillen. Kortom, een wel verdiende 5 sterren review. -
Heleen Westra
Snelle reacties op vragen, uitstekende uitleg en hulp bij het vinden van de juiste bril. Onze zoon van 8 is door zijn oog allergie erg fotofobisch , we wonen op SintMaarten en hij kon bijna niet meer naar buiten. Door de bril met meekleurende glazen kan hij nu de bril thuis en op school dragen en met voetbal...super uitkomst!
Hoe beoordeel je Mijnsportbrilshop.nl?
Tjeerd Engel
Prima service. Tevreden!
Patrick Nowak
Oakley sportbril op sterkte met meekleurende glazen gekocht. Eerst getest op de fiets en dat beviel heel goed. Nu ook de bril met skieen gedragen en dat was helemaal super. Bril is onder alle[zicht] omstandigheden perfect.
Mcking
Prima spul voor een redelijke prijs, info voorziening over bestelling kan beter
Antwoord van Mijnsportbrilshop.nlHoi McKing, bedankt voor je mooie review en je feedback. We streven naar optimale service, welke info voorziening had je graag gezien?
Villyvian van Tiel
Snelle levering van een fijne zwembril op sterkte. Top!
Antwoord van Mijnsportbrilshop.nlSuper bedankt Villyvian voor je maximale score :-)
Oscar Slot
Goede voorlichting en snelle levering.
G Liefting
Belt terug nadat de lijn bezet was. Klasse!
Ron Vliet
snel geleverd
Frank ferro
Ik heb een klacht ingediend omdat de bril uit elkaar valt en daar heb ik nog steeds geen reactie op gehad
Antwoord van Mijnsportbrilshop.nlBeste Frank, Achter de schermen is er inmiddels contact geweest. Er is een nieuwe skibril clip voor je gemaakt en naar je onderweg. Ben erg benieuwd hoe deze aangepaste clip je gaat bevallen op de piste. Mvg Lars
Atty de Haan
Heel erg tevreden. Ik hikte al een tijdje aan om een sportbril op sterkte te nemen omdat het toch wel een uitgave is. Ik heb een bril op sterkte en met meekleurende glazen. Na een maandje kan ik toch zeggen dit had ik veel eerder moeten doen! Ik kreeg goed advies van Lars en de bril was er supersnel. En wat een verschil! Eindelijk goed zicht bij mountainbiken en op de gravelbike. De meekleurende glazen zijn ook echt top. Oftewel dit was het geld echt meer dan waard! Op naar nog meer genieten tijdens de fietstochten!
Hasan Hamurcu
Te duur en te groot
Antwoord van Mijnsportbrilshop.nlBeste Hasan, Je slechte waardering verbaasd mij eerlijk gezegd. In eerste instantie had je zelf in onze webshop model Shield voor volwassenen besteld. Welke naar mijn mening veel te groot zou worden. Heb toen contact met je gehad en een kleinere maat geadviseerd. Bij je bestelling waren de oogmeetgegevens niet compleet aangeleverd. Na diverse contactmomenten per email en telefoon, is dit uiteindelijk gelukt. Aan de hand van de aangeleverde foto's heb ik de pupilafstand van je zoon kunnen berekenen en vaststellen. En daarmee de sportbril bij Bollé in productie kunnen laten nemen. De sportbril is vervolgens geleverd, maar daarna heb je nimmer contact met ons opgenomen. Geen bericht goed bericht zou je dan zeggen. En dan toch een slechte waardering die je niet ziet aankomen
De sportbril voor je zoon is een op maat gemaakt product. Dit geldt ook voor de speciale glazen die hierin vervaardigd zijn. De sterkte is buitenstandaard en via een speciale slijptechniek extra dun uitgevoerd. Deze techniek wordt standaard toegepast bij sterktes boven 4.00 dioptrie, zonder daarvoor extra te rekenen. Voor de complete sportbril heb je 278,- betaald inclusief gratis verzending. Kan dus niet helemaal meegaan met je "Te duur" waardering
Als een product op afstand wordt besteld en niet goed bevalt, kan dat gebeuren, maar had op zijn minst een positievere waardering verwacht op ons geleverde service. En had daarbij graag gezien dat je eerst persoonlijk contact met ons had opgenomen alvorens je deze review plaatste. Op deze manier ontneem je iemand/partij de kans om tot andere oplossingen te komen.
Nodig je graag uit in één van onze winkels om eens te kijken naar de maat van je zoon zijn sportbril.
Mvg Lars -
Ilse
Goede service, vragen worden op de app snel beantwoord en telefonisch erg vriendelijk te woord gestaan. Binnen de aangegeven tijd was de bestelling binnen.
R Velzen
okee.
Chris Smith
Top zaak met advies en service
Rene Van Meer
Goede service, goede bril
Jan Turk
Geen
Wietze Nicolai
Fijne behandeling
Kenneth Hammink
De bestelde rugbybril van Raleri werd snel geleverd. Helaas bleken de glazen te beslaan. Na communicatie met Lars stelde hij voor om kosteloos een StopFog folie en anti-fog coating aan te brengen. Na deze upgrade bleef de bril aan de binnenkant helaas nog steeds volledig beslaan. Zowel Lars als wij waren zeer teleurgesteld. Tijdens een bezoekje aan de winkel in Maarsbergen hadden we een constructieve discussie en bood Lars aan om wederom kosteloos een ander type bril uit te zoeken. Deze is na volle tevredenheid ontvangen. Lars, bedankt voor de uitstekende service!
Antwoord van Mijnsportbrilshop.nlHoi Kenneth,
Heel graag gedaan, hoop dat de geboden oplossing goed bevalt en minder gaat beslaan.
Gr, Lars -
Nada Maghnouj
Ik wacht nog steeds op mijn bestelling, eerst kreeg ik een e-mail met het bericht dat het vanuit het magazijn onderweg was naar de bezorger en een paar dagen later dat het produkt niet meer op voorraad is.
Antwoord van Mijnsportbrilshop.nlHoi Nada, Vervelend te hoen dat je deze ervaring met ons hebt gehad. We doen onze uiterste best om aan de verwachten van onze klanten te voldoen. En nog liever meer dan dat. Helaas lukt dat in sommige gevallen niet altijd. Inmiddels hebben we elkaar telefonisch gesproken en is er op mijn advies een sportbril in één maat groter in gewenste kleur naar je verzonden. Laat op termijn even weten of deze maat je goed past. Ben erg benieuwd naar het resultaat.