Mikki Joan
dat je de groeimomenten kunt vastleggen op een gepersonaliseerde groeimeter
of opzoek bent naar een leuk kraamcadeau?
Dit is allemaal mogelijk bij Mikki Joan.
Iris Dros
Net als 3 jaar geleden is het resultaat van de bestelling weer perfect!
Lotte
Prettige communicatie. Joost denkt met je mee. Op de we are pregnant beurs de houten naamletter besteld met aanpassing van een diertje erin verwerkt.
Hoe beoordeel je Mikki Joan?
Nynke
Erg blij met de memorybox! Na het bestellen goed contact gehad over hoe het geboortekaartje er op moest komen. Hij is prachtig geworden!
Koos Kielman
Mooi artikel, goede prijs en snelle service
sonja vd Hoorn
Mooie afwerking, zeer tervreden wat betreft prodict en prijs
Vjosa Balaj
Niet wat is veracht had.. slecht
Antwoord van Mikki JoanHoi Vjosa,
Dank voor je review en wat vervelend dat het niet aan je verwachtingen voldoet. We hebben geen klacht o.i.d. van je ontvangen. Kun je aangeven wat er slecht aan de producten is, dan kunnen we dat bekijken.
Alvast bedankt.
Groeten,
Joost
Mikki Joan -
Theo
Product zoals beschreven, goede communicatie en levering zoals aangegeven.
Michel Smit
Snelle communicatie en goed verpakt, zeer tevreden..!
Ruud
Heldere website, goed product, snel bezorgd
Anouk
Fijn persoonlijk contact en een snelle verzending! Aanrader!
Cindy Wong
Wat een geweldige service en betrokkenheid! We hadden een mooie gepersonaliseerde kist besteld voor de uitvaart van ons neefje. We waren benieuwd of het gekozen ontwerp mogelijk was en daarnaast waren we bang dat de doos niet optijd binnen zou zijn. De inschatting was dat het ontwerp er prachtig zou uitzien en ze zouden ervoor zorgen dat hij dezelfde dag nog met de post mee ging. Het pakketje ging mee maar de bezorgdienst gaf verkeerde informatie over de levering. Hierdoor was er stress. Deze werd al snel weggenomen na mailcontact te hebben gehad. Ze waren bereid om mee te denken en er mede voor te zorgen dat er een mooie herinneringskistje zou zijn voor de uitvaart. Gelukkig werd het pakketje toch door de bezorgdienst bezorgd. Het kistje was prachtig en op tijd.
Greetje
Mooi artikel, goede kwaliteit. Lang voor de verjaardag besteld met het verzoek om het vlak voor de verjaardag te versturen. Zo kwam het pakket precies op het juiste moment aan. Ik voel me super goed geholpen!
J. B.
Geweldig!
Petra Graveland
Mooie letters , en goede service
Ramona
Hele snelle reactie en daarbij een ontwerp voor de herinneringsbox! Bovenal een mooi eindresultaat.
H. Dijkstra
Goed bereikbaar voor vragen en snelle reactie
Wendy Haak
Mooie herinneringsdoos voor een betaalbare prijs. En prima service.
Lieke Broekman
Mooie producten, goede service
Eveline
Fijne service, contact verloopt soepel en mooie producten! Aanrader :)
Elise Henstra
Goede service, mooi artikel ontvangen en er staan nog zo veel leuke dingen op de site! Bovendien een snelle bezorging en artikel zorgvuldig ingepakt! Al met al voor herhaling vatbaar.