MilieustickerDuitsland.com

Milieusticker Duitsland
8,9

• M. Elfadly
    Review voor MilieustickerDuitsland.com

Op 24-08 een sticker besteld, maar nog steeds niets ontvangen. Fout ligt volgens hen bij trage bestelling PostNL. Dit wordt onderbouwd met mediaberichten over problemen bij PostNL. Vervolgens opnieuw gemaild dat als zij niet in staat zijn om de sticker bij ons te bezorgen wij verwachten dat ons geld wordt teruggestort. Vervolgens blijft het oorverdovend stil. Bestel hier dus niet! Je krijgt de bestelling niet en je wordt als klant niet serieus genomen!!!!

• J
    Review voor MilieustickerDuitsland.com

2 weken geleden besteld maar nog steeds niets ontvangen.
    Div keren gemaild maar het ligt aan post nl zeggen ze
    Wel betaald maar niks ontvangen en zo te lezen ben ik niet de 1e
    We moeten nu een sticker in Duitsland kopen en dan een kopie vd bon naar hun sturen voor mss geld teruggave.

Alsnog nadat de revieuw online stond de sticker ontvangen

• Hoe beoordeel je MilieustickerDuitsland.com?

• Snippe
    Review voor MilieustickerDuitsland.com

27 juni besteld 3 juli nog niet ontvangen, na een aantal dagen in goede staat ontvangen

• Rudolf
    Review voor MilieustickerDuitsland.com

Onfrisse praktijk. 4 feb bestelling sticker geplaatst en betaald. 10 maart mail gestuurd: nog steeds niets ontvangen. 11, 17 en 18 maart verzoek tot terugbetaling. Weigert hierop in te gaan.

• Peter
    Review voor MilieustickerDuitsland.com

Bestelling voor 17.00 uur, word dezelfde dag verstuurd. (Levering binnen 1-3 werkdagen afhankelijk van het postbedrijf) Dit staat op de site!
    Ik heb vorige maandag een milieusticker besteld, maar een week later nog steeds niet mogen ontvangen! Op het contactformulier word (nog) niet gereageerd!
    Dus bedenk je voordat je hier een bestelling plaatst!

Antwoord van MilieustickerDuitsland.com

Het is belangrijk altijd tijdig te bestellen. PostNL is niet meer o betrouwbaar als vroeger, zie https://www.ad.nl/binnenland/had-postnl-een-slecht-2024-nou-klanten-nog-veel-meer~ac0a6021/ en https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/grote-zorgen-over-postnl-burger-betaalt-de-rekening-voor-falende-bezorging Ik neem aan dat het poststuk wel is aangekomen, weliswaar met een vertraging?

• Jolanda Vuik
    Geverifieerde klant van MilieustickerDuitsland.com