Milo Lingerie
S Huijbers
Super fijne slips !
Rosita Leistra
Hoe beoordeel je Milo Lingerie?
C.P.
Snelle reactie op gestelde vraag. Mooi produkt. Snelle levering.
Annemie Janssens
Goede service en zeer snelle levering.
Corra Wiegel
Mooi verpakte levering. En snel.
Nvt
Ik had een bh besteld en de maat was niet goed, heb hem retour gestuurd, maar moest 8,25 euro betalen om het terug te sturen en moet ook nog de verzendkosten betalen om het thuis te laten bezorgen betaal ik alsnog de helft van de bh
Antwoord van Milo LingerieBeste,
Helaas worden de portokosten steeds duurder, helaas hebben wij hier geen invloed op. We geven echter wel de tip om online te frankeren, dan bent u geen 8,25 kwijt. Wij hebben de keuze gemaakt om de kosten open en eerlijk te houden door geen verborgen kosten bij de productprijs in te berekenen. Wist u dat u kunt ruilen voor een grotere maat en wij deze verzendkosten voor het naar u sturen dan op ons nemen? Dan heeft u toch nog een bh voor de gemaakte kosten. Wij hebben overigens (nog) geen retourmelding van u ontvangen.
Milo Lingerie -
Anja
Snelle levering en prima pasvorm. En dat alles voor een leuke prijs!
Geen
Paste goed
Agata Dierickx of Diriks
Mooie prijs en goede service!
Hanneke Smink
Snel en
Heel mooi empreinte -
Yuk San Pat
Netjes op tijd bezorgd. Ook eentje die per ongeluk niet op voorraad was nog snel nabezorgd.
Lynn
goede, perfecte en correcte levering
Ela Vlielander
Fijne service en een hele fijne bh
Henriette Mica
Helemaal goed .
Heidi
De prijzen zijn goed, verzending vlot en het is goed verpakt.
Marja
BH zit iets te strak, broekje matcht niet volledig qua kleur maar kan ook apart gedragen worden
Antwoord van Milo LingerieBeste Marja,
Wat fijn dat u verder tevreden bent! U heeft een broekje van een ander merk besteld, terwijl er wel bijpassende broekjes van de serie zelf te bestellen zijn. Wij vroegen ons hier al af u deze bij de bh wilde dragen, want dat matchte inderdaad niet... Mocht u alsnog het bijpassende broekje willen bestellen, mail dan gerust even, dan geven wij u de link.
Milo Lingerie -
Marrit
Snelle levering. Precies binnen wat ik had besteld.
Karin Van markus
Prijs en kwaliteit is goed, de bh’s waren netjes verpakt!
Marina
Al enkele jaren klant, steeds correcte levering en interessante prijzen
Franca
Na advies over de maat had ik het bestelde heel snel in huis