Mineralissima
Tessa
Alles goed behalve het witte potlood dit blijft echt niet zitten
Tilly Schaafsma
Mooie ogenschaduw en voelt heel fijn. Snel geleverd
Hoe beoordeel je Mineralissima?
Loredana Guglielmi
Fijn product, blijft goed zitten en ziet er natuurlijk uit.
Joyce
Mooi bedrijf, goede service, fijne producten, leuke dames die er werken, al jaren blij mee!
Esmee Nijenhuis
De levering is super snel 😀
yolanda taihutu
Ik heb de foundation besteld en de finisher roze en wat er prachtig resultaat heb ik gekregen. Een natuurlijke uitstraling met een dekking die jezelf kan reguleren. Ik houd van een natuurlijke dekking en dat is erg mooi. Zeer tevreden en aan te raden.
Marleen Martens
Goeie service en fijne producten voor mij. Ook fijn dat je eerst monsters kun bestellen
Verona Nijenhuis
Snelle levering,
Dyenne
Paar weken geleden had ik de foundation Cottom besteld. Echter bij gebruik kwam ik er achter dat het pompje niet goed werkte, er kwam niks uit. Na mailcontact kreeg ik een nieuw pompje. Dit was het probleem niet, het potje leek leeg. Weer een mailtje en ik werd zo enorm lief geholpen. Ze hebben een nieuw potje gestuurd. Inmiddels binnen en ik heb er zo veel plezier van. Jullie krijgen een dikke tien van mij!
Hetty Smit
Superfijne producten, snelle verzending en topservice!
Danielle Janssen
Ik heb het proefpakket ontvangen van mineralissma! De kleuren zijn top, veel pigment! Ik vind de tester wel erg klein en daardoor lastig in gebruik!
Antwoord van MineralissimaWat leuk dat je onze producten hebt getest met de testpotjes.
Jammer om te horen dat je ze niet zo handig in gebruik vindt. We zijn altijd bezig om het assortiment te verbeteren, dus jouw feedback is voor ons erg waardevol.
Mocht je een tip of idee hebben hoe we de testers gebruiksvriendelijker kunnen maken voor klanten, dan horen we dat natuurlijk heel graag!
Natasja Engel
Fijne foundation, zacht voor je huid
Hjördis Corbach
Like always fast delivery and very good products.
Antwoord van MineralissimaThank you so much Hjördis, for your trust in our products and the wonderful feedback.
Enjoy your products!
Warm greetings from Mineralissima Crew -
Lisja
Snelle levering, paste door de brievenbus, netjes verpakt. Ik had vooral samples besteld en hoewel die klein zijn kan je er toch best lang mee doen om de kleuren te testen, valt me niks tegen! Zeker de 2 in 1 foundation ga ik nog wel in het groot bestellen.
Antwoord van MineralissimaHallo Lisja,
Bedankt voor je mooie feedback. Fijn dat je op deze manier de producten hebt kunnen testen. Hopelijk tot ziens!
Jolanda De gruijter
In 1 woord fantasties
Antwoord van MineralissimaDan kunnen we eigenlijk maar 1 woord terugzeggen: Bedankt!
Stralende groeten en hopelijk tot gauw, Jolanda.
Mineralissima Crew -
M Kerkhoven
Goede klantenservice met een vraag die anel beantwoord wordt. Oogpotlood mooi
Antwoord van MineralissimaHartelijk bedankt voor de fijne beoordeling. Veel plezier met je oogpotlood!
Henriëtte van Loo
Dit is zo’n geweldig bedrijf! Altijd persoonlijke service en aandacht! En producten worden snel geleverd.
Antwoord van MineralissimaGeweldig, Hennriëtte. Zo fijn dat je onze Verkoop Locatie bent.
Tot gauw weer!
Stralende groeten -
Corrine Van der Weele
Pure verzorging
Anja Geebelen
Snelle levering, fijne website.
Antwoord van MineralissimaBeste Anja, Bedankt voor je mooie beoordeling.
Veel plezier met de aankoop en tot een volgende keer.
Stralende groeten! -
Suze
Het is heel fijne make up dus had weer een testpakket lipstick besteld.Deze is fijn wel snel van je lip af .Ga ook andere kleur test bestellen
Antwoord van MineralissimaBedankt voor je feedback Suze. Veel plezier met je aankoop en tot gauw!
Stralende groeten namens Mineralissima Crew