Mineralissima
Lonneke Verberne
Altijd snelle en goede service en kwaliteit producten
Tanja De Vriese
Heel goede service en top producten!!!
Hoe beoordeel je Mineralissima?
Hjördis Corbach
Fast delivery and a very good product as ever.
Annemiek
Fijne producten. Een aanrader☺️
Mirjam Dekker
Mooie producten, nette prijzen. Goede communicatie
Antwoord van MineralissimaBedankt voor je mooie review en voor je vertrouwen in onze producten. Veel plezier ermee toegewenst.
Tot de volgende keer. -
Monique Buis-Vreken
Alles was zo in huis. Goed verpakt.
Antwoord van MineralissimaHallo Monique, Wat fijn dat jouw bestelling netjes en goed is aangekomen! Veel plezier ermee en tot een volgende keer. Stralende groeten namens Mineralissima Crew
Marion
Snelle levering en producten zijn top
Antwoord van MineralissimaFantastisch om te horen Marion! Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier met je aankoop toegewenst.
Brenda
Goed verzorgd, snel en lieve dames die snel reageren bij vragen. Echt een aanrader.Antwoord van MineralissimaBedankt Brenda, voor je vertrouwen in onze producten en de mooie beoordeling. Veel plezier met ermee en tot een volgende keer. Stralende groeten.
Corinda Allewijn
Goede en mooie make-up producten. Levering binnen een paar dagen en alles netjes verpakt.
Antwoord van MineralissimaHallo Corinda, Fantastisch dat je pakje goed is ontvangen en dat je blij bent met de producten. Veel plezier ermee!
Heidi Merkx
Super snelle levering
Antwoord van MineralissimaBedankt voor je beoordeling Heidi! Tot een volgende keer.
Stralende groeten namens Mineralissima Crew -
Corina van Klaveren
Antwoord van MineralissimaBedankt, Corina. Veel plezier toegewenst met jouw Mineralissima product(en)
Stralende groeten -
Gerda Hensbergen
Nog contact gehad via telefoon, alles snel en keurig afgehandeld.
Antwoord van MineralissimaWat fijn dat we je goed hebben kunnen helpen, Gerda!
Hopelijk tot een volgende keer. Stralende groeten. -
Sandra
Wel erg klein proefje.had gedacht/gehoopt dat het voor 1x hele gezicht was.was makkelijker te beoordelen geweest.jammer.
Antwoord van MineralissimaHallo Sandra, Hartelijk dank voor je feedback, Misschien mogen wij aangeven dat de sample potjes juist hoeveelheden bevatten waarmee je meerdere dagen kunt opmaken. Sommigen lukt het zelfs een week. We kunnen adviseren om een kleinere hoeveelheid te gebruiken, aangezien je daarmee ook het mooiste resultaat behaalt.
Hopelijk kun je iets met deze tip en dan zul je zien dat je met het testpotje veel langer kunt doen dan je denkt :-)
Stralende groeten namens Mineralissima -
Brigitte Van esschoten
Goede service en snel geleverd. Top
Yvon
Goed advies, mooie kleur foundation. Helemaal blij!
Antwoord van MineralissimaHallo Yvon, Hartelijk dank voor je mooie feedback! Veel plezier ermee toegewenst.
Mojca Denekamp
Snel geleverd, mooi en goed verpakt, echt een kadootje.
Antwoord van MineralissimaAhw, Wat een mooie feedback. Bedankt ook voor alle mooie productbeoordelingen.
Geniet van al je producten en hopelijk tot een volgende keer! -
Adriana H M van der Hoeven
Top product! Doet waar het voor aangeraden wordt!
Antwoord van MineralissimaBedankt voor deze fijne feedback, Adriana. Veel plezier ermee toegewenst en hopelijk tot een volgende keer!
Caroline Polderman
Super snel en zeer goed verpakt
Super serviceAntwoord van MineralissimaFantastisch Caroline, bedankt voor je vertrouwen in Mineralissima en we hopen je nog vaak van dienst te mogen zijn.
Brenda Groenenberg
Goede producten. Betaalbaar en snelle verzending! Zeer tevreden!
Antwoord van MineralissimaHallo Brenda, Bedankt voor het achterlaten van de mooie beoordeling. Geweldig om te horen dat je zeer tevreden bent!
Carla Takx