Mini Lievie
Bekijk alle reviews en keurmerken van Mini Lievie en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
9,8
Filter 161 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 121 met beschrijving

• Monique Willems
    Geverifieerde klant van Mini Lievie

Zag er goed uit!! En leuk verpakt.

• Carmen
    Geverifieerde klant van Mini Lievie

Een prachtige muziek mobiel en wagenspanner ontvangen! Tussendoor overleg over de kleuren en een check voordat de figuren worden gemaakt. Snelle levering en feestelijk verpakt. Ik ben enorm tevreden!

• Hoe beoordeel je Mini Lievie?

• Marielle
    Geverifieerde klant van Mini Lievie

Super tevreden. Erg blij mee. Zo leuk geholpen. Dank je wel.

• Quinty de Mooij
    Geverifieerde klant van Mini Lievie

Super snel in huis en helemaal zoals ik het wilde! Erg blij met de muziekmobiel!

• Jillis Vermeulen
    Geverifieerde klant van Mini Lievie

Geweldige service en snel geleverd.

• Joëlle Simonis

Geweldig!

• Femke Woolderink
    Geverifieerde klant van Mini Lievie

Super leuke mobiel! We zijn ook blij met de snelle levering.

Antwoord van Mini Lievie

Ontzettend graag gedaan! Heel lief om dit terug te horen. Heel veel plezier ermee! :)

• Cindy Verheij
    Geverifieerde klant van Mini Lievie

Mooi product, met liefde gemaakt en zeer vriendelijke eigenaresse!

Antwoord van Mini Lievie

Ontzettend lief, heel erg bedankt! :)

• Katja Janssen
    Geverifieerde klant van Mini Lievie

Altijd een fijne ervaring om bij Charlotte iets te bestellen, mooie spullen en ook nog eens razendsnel ontvangen

Antwoord van Mini Lievie

Echt onwijs leuk om dit weer terug te horen! :) Dank je wel!

• Yvonne
    Geverifieerde klant van Mini Lievie

Mooie producten en goede service. Heel blij met mijn bestelling!

Antwoord van Mini Lievie

Super leuk om terug te horen! :)

• Little Yune
    Geverifieerde klant van Mini Lievie

Altijd weer geweldig. Goede service, fijne producten en vooral geweldige onderneemster ❤️

Antwoord van Mini Lievie

SUPER lief!! Altijd een eer om weer iets geweldigs voor je te maken.

• Christa Hageman

Charlotte levert maatwerk!!
    Op mijn verzoek is de bijtring door Charlotte voorzien van verschillende kleuren blauw. Mijn bestelling was snel klaar om op te halen in de webwinkel in Midwoud. Ik weet zeker dat Mini Lievie er een nieuw klant bij heeft. Bedankt Charlotte voor de goede zorgen en perfecte aflevering.

Antwoord van Mini Lievie

Heel erg graag gedaan natuurlijk! :) Ik kijk ernaar uit om weer iets leuks voor je te maken.

• Elly Potgieter
    Geverifieerde klant van Mini Lievie

Goede communicatie, leuke verpakking voor een kraamkado.

• Ilse Van Veldhuizen - De Rooij
    Geverifieerde klant van Mini Lievie

Helemaal gepersonaliseerd voor hele scherpe prijzen!🩷 Charlotte is super lief en denkt altijd mee, heel blij met haar. Jaarlijks doen ik altijd wel een paar bestellingen en daar ga ik lekker mee door!

Antwoord van Mini Lievie

En jouw bestellingen blijven altijd GEWELDIG leuk om te maken! :) Zo persoonlijk en zo bijzonder.

• Chantal
    Geverifieerde klant van Mini Lievie

Persoonlijk, snelle levering, leuk ingepakt en open voor persoonlijke wensen! Mijn zus was diep onder de indruk van de handgemaakte vormen! Dankjewel!!!

Antwoord van Mini Lievie

Nogmaals ontzettend graag gedaan! :) Was ook erg leuk om zo te maken en fijn dat je zus er zo blij mee was.

• Cynthia
    Geverifieerde klant van Mini Lievie

Super leuk geworden, snel bezorgd. Leuk om een uniek cadeau te geven

• Kimberley
    Geverifieerde klant van Mini Lievie

Hele goeie service, en leuk dat je zelf dingen kan samen stellen!

Antwoord van Mini Lievie

Heel erg bedankt! Het zelf samenstellen maakt het toch altijd weer extra speciaal :)

• Jenny Van den Berg
    Geverifieerde klant van Mini Lievie

Mijn bestelling was met zorg verpakt, en zag er zo leuk uit!
    Goede service ook, echt een aanrader 😃👍

Heel lief, dank je wel!

• Janine de Laat
    Geverifieerde klant van Mini Lievie

Wat een mooie dingen maakt Charlotte! En hoe makkelijk is het contact! Zelfs op haar vakantie kreeg ik heel snel een berichtje terug via Whatsapp! Topper! Want dat had niet gehoeven. Er stond duidelijk vermeld op de website dat ze vakantie had. De mobiel ziet er super mooi uit! Heel erg blij mee! En er zat nog een mooi cadeautje extra bij!

Antwoord van Mini Lievie

Onwijs lief, heel erg bedankt!

• Emma Decabooter
    Geverifieerde klant van Mini Lievie

De communicatie vooraf via Instagram, de uitwerking van ons projectje (gewoon prachtig) en de nazorg (supersnelle levering!!!) is ongezien. Ik heb iedereen die het horen wil al honderduit verteld over deze topwebshop!

Antwoord van Mini Lievie

Echt geweldig om dit samen te doen, en ook de bestelling die daarna nog kwam! :) GEWELDIG om dit samen te bedenken en uit te werken. Super!