Mini & More
Welkom bij Mini & More! Mini & More is dé site waar je terecht kunt voor leuke baby- en kinderkleding tegen outletprijzen.
Altijd shoppen met minimaal 50% korting, en kortingen oplopend tot 90%! De grootste keuze in outletcollecties.
Wij verkopen vele leuke merken, zoals bijvoorbeeld Little Miss Juliette, Louder, Jumping the Couch, Beebielove, Topitm, Chaos and Order en nog veel meer!
9,7
Filter 3434 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 3431 met beschrijving

• Daisy van der Linden
    Geverifieerde klant van Mini & More

Leuke kleding van fijn kwaliteit. Goede aanbiedingen en super service

• Marlies
    Geverifieerde klant van Mini & More

Leuk assortiment, goede en snelle service bij het ruilen, fijne prijzen

• Hoe beoordeel je Mini & More?

• Weele

Leuke betaalbare kleding! Goede service

• Karin van der Stokker
    Geverifieerde klant van Mini & More

Ik kon het al heel snel afhalen…1 was te klein dus het moest omgeruild worden! Geen probleem kon de volgende dag! Chapeau 👍

• Kaatje
    Geverifieerde klant van Mini & More

Geweldig weer. Hele mooie kleding met hele mooie kleuren

• Annabel van Brussel

Top! Snel en netjes

• Petra Van Dijk
    Geverifieerde klant van Mini & More

Goede kwaliteit, fijne prijzen, snel verzonden.

• Sanne
    Geverifieerde klant van Mini & More

Snelle bezorging, mooie kleding, goede maten en leuke prijzen!

• Tijen Tuncay
    Geverifieerde klant van Mini & More

Mijn pakket zou dinsdag 14:30-18:30 bezorgd worden. Ben ervoor thuisgebleven, waarna ik bericht kreeg dat het uitgesteld is.
    Dag later zou het in de middag/avond bezorgd worden (tijden weet ik niet meer, maar breed tijdsblok).
    Gisteren bericht gekregen dat het pakket 11:15-14:15 zou komen. Dus weer thuisgebleven. Om 14:09 nogmaals mail gecontroleerd, nog steeds zichtbaar bezorgmoment 11:15-14:15.
    Gisteren om 14:18 opnieuw bericht over dat pakket om 13:27 is afgegeven bij ophaalpunt. İk was 13:27 gewoon thuis en zie geen bezorger op mijn camera rond die tijd. Waar ging het mis?

• Gineke Van de Glind
    Geverifieerde klant van Mini & More

Heel tevreden over mini&more. Snelle levering en mooie artikelen. Al meerdere malen besteld en altijd goede service

• Linda Huber
    Geverifieerde klant van Mini & More

Mooie kwaliteit, snelle levering en een leuke prijs.

• Janine
    Geverifieerde klant van Mini & More

Ik heb het cruyff pak 1 x in de wasmachine gedaan en de letters zijn er al vanaf

• Daphne Verheugd
    Geverifieerde klant van Mini & More

Ik had zelf iets fout gedaan bij mijn bestelling. Gemaild en al heel snel antwoord en perfect opgelost! Prachtige kleding in leuke kleuren voor mijn twins ☺️ heb nu al een aantal keer besteld en altijd snel en goed verzonden! Bedankt!

• Marieke
    Geverifieerde klant van Mini & More

Super mooie kleding voor lage prijs

• cisca Roza-Verbeek
    Geverifieerde klant van Mini & More

Mooie artikelen voor een hele fijne prijs.
    Onze dochter is erg blij

• M Goossen
    Geverifieerde klant van Mini & More

Snel geleverd leuke prijzen.
    Ik schrok alleen beetje van de verzendkosten voor retourneren van 2 kledingstukken die te klein bleken te zijn. Had beter zelf kunnen proberen te verkopen. Omdat retour kosten voor eigen rekening zijn geef ik een ster minder. Ik snap dat er kosten gemaakt worden maar je een grote bestelling heb gedaan is dat wel erg jammer! En zou op de site iets duidelijker van te voren gemeld mogen worden!

• Ester Camp

Leuke producten, goede service

• Joyce
    Geverifieerde klant van Mini & More

Snelle en goede service. Contact via mail verliep snel en goed.

• Samantha Van Rosmalen

Snelle levering altijd tevredeb

• Mandy Van Schijndel
    Geverifieerde klant van Mini & More

Leuke kleding snel in huis