Modelbouw en meer
Bestel makkelijk online en boven €40,- gratis verzending maar afhalen kan ook bij de afhaalbalie in de winkel van Roline gifts aan de Raalt 1a in Gendt (Gelderland)
Am Einde
Er had wat betere beschrijving bij kunnen zijn
Antwoord van Modelbouw en meerDank voor jou review, ja de beschrijving bestaat helaas eigenlijk alleen uit plaatjes waar je laag voor laag de bouwstenen plaatst dat is bij dit Balody bouwpakket eigenlijk net zo als het bekende Lego.
Mocht je een digitale bouwbeschrijving willen hebben dan kan ik die mailen, dan is het wat makkelijker om het te vergroten zodat het wat duidelijker is.
Mvg, Roger -
Henk van Schaik
Snel en correct geleverd.
Hoe beoordeel je Modelbouw en meer?
Masja
Snel, netjes, duidelijk
Antwoord van Modelbouw en meerSuper bedankt voor jou review Masja.
Altijd fijn om feedback te horen.
Groetjes, Rogé -
Jack Van Leeuwen
Snelle levering, product zoals omschreven
Antwoord van Modelbouw en meerAltijd fijn om te horen, thx voor uw review.
Joyce
Goede service toen de betaling niet lukte en ik wel 2 keer hetzelfde had besteld.
Antwoord van Modelbouw en meerBedankt voor jou review, fijn dat het goed gekomen is.
Leo Moonen
Zeer snelle levering en goede verpakking, super blij ermee.
Antwoord van Modelbouw en meerBedankt voor jou review daar zijn we blij mee, veel plezier met de bestelling.
Groeten, Rogé -
annoniem
mooie prijs en leuk om te doen
Frans Vandenbroucke
Het pakket was goed verpakt om eventuele schade te voorkomen.
Met deze modelbouw mogelijkheden heb ik een nieuwe interessante hobby gevonden . En nog twee grote pluspunten ,het is helemaal niet zo duur en van uitstekende kwaliteit.Antwoord van Modelbouw en meerNaar België toe duurt altijd ietsje langer maar fijn dat hij is aangekomen wat ik hoorde via ons mail contact.
Groeten Rogé -
Marjolein van Halderen
Keurige levering!
Antwoord van Modelbouw en meerTop dank u wel.
P. van Thiel
De bestelling volgens afspraak prachtig op tijd bezorgd. Heel hartelijk dank.
Antwoord van Modelbouw en meerDank voor uw review, ik ben blij dat het pakket mooi op tijd is aangekomen.
Peter Fransen
snel geleverd.
Bruin
Hier was het wel voorradig wat niet bij anderen het geval was
Antwoord van Modelbouw en meerBedankt voor jou vijf sterren review.
Veel plezier met de bouwpakketten, groetjes Rogé -
Bert
mooie prijzen , snelle bezorgen zeer tevreden
Hans
Snelle levering en goed verpakt
Antwoord van Modelbouw en meerSuper bedankt voor jou review, we vinden het fijn om te horen.
Cris
Super snelle levering en kwalitiet produkt
Antwoord van Modelbouw en meerBedankt voor jou review Cris.
Veel plezier met jou bouwpakket, Groet Rogé -
Aaltje
Snelle levering, prima voor mekaar.
Antwoord van Modelbouw en meerDank voor jou review.
Veel plezier met jou bestelling. -
Mmj Brouwers
Prima
Geen
Wij waren verrast over de inhoud.onze complimenten
Antwoord van Modelbouw en meerBedankt voor het plaatsen van een review, wij vinden het fijn om te horen dat jullie er blij mee zijn.
Veel bouwplezier, groet Rogé -
REINDER BAKKER
snelle en vakkundige bediening,klasse
Antwoord van Modelbouw en meerDank je wel voor jou review Reinder dit vinden wij fijn om te horen.
Groetjes, Rogé -
Ilse
Onwijs goede service, het werd zelfs helemaal thuis gebracht! Prachtige spullen in de webshop. Aanrader!
Antwoord van Modelbouw en meerBedankt voor jou review Ilse, het was een kleine moeite om het DIY-huisje even bij jou af te geven.
Veel plezier met bouwen, groetjes Rogé