Modelspoorgigant.nl
Frédéric
Expérience très satisfaisante, vendeur aimable et très professionnel, aucun problème avec les produits reçu, magasin que je recommande sans hésitation.
Ben
Breed aanbod, makkelijk te bestellen, snelle verwerking en bezorging.
Hoe beoordeel je Modelspoorgigant.nl?
Ronald
Snelle levering, zeer goed verpakt.
Franky
Correcte aflevering? goed verpakt en correcte afhandeling van mijn bestelling.
Michael
Prima prijs en voorraad van Minitrix rails. Netjes verpakt en overal duidelijk aantallen en onderdeel nummers op geschreven.
Dirk
Snelle levering en prima kwaliteit en service
Ramon Raaijmakers
Snelle nette levering en telefonische service is super en vriendelijk
roger
Snelle levering, uitstekende service
Frans
Pima. Snelle levering erg tevreden.
Philip heijink
Vlotte service
Jack
Wordt netjes op tijd geleverd en zeer goed verpakt, dit bedrijf is zeker een aanrader.
Motorpost
Goed geregeld
Ruud
Ik ben zeer tevreden over de gehele afhandeling van mijn bestelling. Er waren een aantal artikelen niet op voorraad, maar dat wist ik van tevoren. Toch werd ik constant op de hoogte gehouden hoe de stand van zaken was.
Alex
Prima en snelle levering , goed verpakt
Jules
Goed en snel geleverd
Frans
De telefoon cel is een hele leuke aanwinst.
De mensen bij het station kunnen nu eindelijk bellen!!
Staat erg leuk op het stationsplein. -
Mike
Ht bestelde artikel (Märklin wissel) werkt prima en werd snel en goed verpakt geleverd.
Patrick
Mooi , groot Railmagazine . Met mooie scherpe foto's . Niet teveel tekst en enkele tips .
super winkel met super service
Heel fijne winkel met dito personeel. Doen heel veel voor je en nemen overal de tijd voor. Ondanks de grote van de bestelling wordt er overal de tijd voor genomen en niet onbelangrijk er wordt goed geluisterd. Alles wordt duidelijk uitgelegd. Kortom een zeer tevreden klant.
Louis
Goede service en kwaliteit en prijs