Modeltreinhuis
Wij doen in en verkoop van tweedehands en nieuwe modeltreinen en toebehoren, met onze moderne webshop.
Maarten
Snel geleverd en een goede prijs/kwaliteit.
Bert de Leeuw
Snel in huis de verpakking was goed. Eigenlijk is er niet iets waar je een opmerking over kan doen. Je verwacht dat het goed gaat en dat is ook zo
Hoe beoordeel je Modeltreinhuis?
Geoffrey
Snelle levering , heb alleen een verkeerde lokomotief ontvangen , deze hoord niet in de omschreven verpakking , marklin 3039 , de lok is een primex 3033 jammer en behoorlijke prijs voor betaald 69eu , en dan krijg ik uiteindelijk een primex lok van max. Waarde 35eu , jammer
Antwoord van ModeltreinhuisBeste Geoffrey, bedankt voor uw review, maar vervelend om te lezen. Wat ik wel jammer vind is dat u eerst een review plaats met alles wat niet klopt en niet zoals de algemene voorwaarden omschrijven het te melden bij ons als u niet tevreden bent met een product zodat we naar een oplossing kunnen zoeken. Het product is zo goed als mogelijk nagezocht maar soms gebeurt het dat wij ook een fout daarin maken wat zeker niet hoort en proberen te voorkomen maar daarin zijn wij ook mensen.
Indien u wilt kunt u contact opnemen via info@modeltreinhuis.nl en zoeken we samen naar een passende oplossing, daar wij onze service heel hoog hebben staan vinden wij het belangrijk problemen op te lossen.
Met vriendelijke groetjes,
Modeltreinhuis.nl -
Peter Van Opstal de Wit
idd mooie prijzen en goede en snelle ondersteuning
Marc Borsboom
Goed geprijsd en prima levering
Jack Koornhof
geweldige fijne winkel om zaken mee te doen. Mooie spullen en scherpe prijzen. Een aanrader !!
Ed
Mooie spullen, snelle en nette levering.
Kees Verstrate
Correcte levering
Ammar Tijani
Eenvoudig besteld, goede kwaliteit en heldere communicatie.
Van harte aanbevolen, ik bestel er met vertrouwen opnieuw. -
Lucien
Ik heb hier al vaker zaken besteld, snelle levering, scherpe prijzen. Een tevreden klant!
M. Heinis
Altijd is er wel wat te vinden op de website van Modeltreinhuis.
Dirk Leering
Prima service en de juiste kwaliteit!!
Steven
Alles in orde! Tip top materieel & service.
Ton
Na 3 dagen was het paket binnen was ik super blij mee.
Frank
Precies zoals foto's en tekst in de webshop. Snel en goed verpakt geleverd. Top!
Edwin
Prima, snel geleverd
Hetman van Briemen
Prima product en goede service.
w. van de meer
vlotte afhandeling
Robbert Slim
Snelle levering, prima ingepakt!
Frans Witteveen
Goede service, goede prijs en snelle levering