Moderne Moeders

Moderne Moeders

Bij Moderne Moeders vind je een wisselend assortiment unieke, praktische en innovatieve baby- en kinderproducten. Ons aanbod bestaat uit een groot assortiment bijtsieraden van de merken Gumigem, Teething Bling, Jellystone Designs en Smartmama Chewelry. Daarnaast verkopen we ook producten die speciaal door ouders voor ouders zijn ontwikkeld, geïnspireerd door hun eigen ervaringen, vaak innoverend en zelfs revolutionair zoals de NumNum-lepeltjes, kwijlslabbetjes, boobytags, gaatjesmakers en de Baby Shower Glove.

Uniek in Nederland
Ook voor een leuk cadeautje ben je hier aan het goede adres wat dacht je van de Milestone Baby Cards, Very Mappy een geweldig grote speel- & kleurplaat van wel 1,2 meter breed vol leerzame en grappige details over Nederland of de AppeTEETHERS bijtspeeltjes deze bijtspeeltjes zijn uniek in Nederland en alleen bij Moderne Moeders verkrijgbaar.
De zekerheden van http://www.modernemoeders.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.