Momaja
Momaja is gespecialiseerd in handgemaakte kaarsen, geurmelts, candle plates en decoratieve schaaltjes. Daarnaast vind je bij ons stijlvolle armbandjes, waxbranders en unieke homestyle & living producten. Alles wordt met zorg en oog voor detail gemaakt of geselecteerd om sfeer en warmte toe te voegen
geurverspreiders interieur accessoires sieraden

• Jessica van Beek
    Geverifieerde klant van Momaja

Super lekkere waxmelts ik heb alle geiren heerlijk echt top blijft ook heerlijk lang geuren 🥰

• Sophia Olde Olthof
    Geverifieerde klant van Momaja

Super snelle levering, kwaliteit perfect

• Hoe beoordeel je Momaja?

• Esther Wonnink
    Geverifieerde klant van Momaja

Hele leuke en mooie producten,en ook heel afwisselend.Leuke acties en je word er ook nog eens vriendelijk geholpen!

• Rianne
    Review voor Momaja

Snelle levering, leuke creatieve producten ideaal voor geven van cadeautjes!

Antwoord van Momaja

Wat een leuke review! 🎉 Blij om te horen dat onze creatieve producten goed in de smaak vallen en perfect zijn als cadeautjes. We zien je graag weer terug!

• Carla Stroink
    Review voor Momaja

Mooie cadeaus en snelle levering

Antwoord van Momaja

We zijn blij dat je onze cadeaus zo waardeert en dat de snelle levering goed bevallen is. Hopelijk tot snel weer! 🎁😊

• Sylvia Snuverink
    Geverifieerde klant van Momaja

Mooie artikelen voor nette prijzen. Leuk dat er steeds weer nieuwe dingen worden gepost. Heb al veel kadootjes voor vriendinnen kunnen halen✅ Blijf deze site zeker volgen.

Antwoord van Momaja

Dankjewel! 💕 Blij dat je zo goed slaagt bij ons — er komt nog veel meer leuks aan! Wist je dat je je ook kunt inschrijven voor onze nieuwsbrief? Dan blijf je als eerste op de hoogte van nieuwe artikelen, exclusieve aanbiedingen en nog veel meer— en je ontvangt eenmalig 10% korting!

• Trudy Koster
    Review voor Momaja

Snelle reactie en levering, producten zoals omschreven.

Antwoord van Momaja

Wat een leuke review, dankjewel! 🙌 We zijn blij dat je zo tevreden bent! Wil je nóg sneller op de hoogte zijn van nieuwe artikelen en leuke acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang meteen 10% korting!

• Djoëlle
    Review voor Momaja

Aangenaam verrast door het aanbod! Regelmatig besteld en altijd erg tevreden geweest. Aanrader! 😁

Antwoord van Momaja

Wat leuk om te horen, bedankt voor je fijne review Djoëlle! 😊 We zijn blij dat je zo tevreden bent en we zien je volgende bestelling graag weer tegemoet!

• Claudia
    Review voor Momaja

Superleuke webwinkel met allerlei mooie spulletjes,heerlijke waxmelts,branders en cadeautjes voor elke gelegenheid..de service is prima en bestellingen komen vlot en heel leuk ingepakt binnen! Echt een aanrader!

Antwoord van Momaja

Hartelijk dank voor je prachtige review Claudia! We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met onze producten en service. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop!

Lieve groet,

• Esther
    Review voor Momaja

Mooie spulletjes,heerlijk geurende melts,altijd netjes verzorgd en supervriendelijk geholpen.Kortom een echte aanrader!

Antwoord van Momaja

Wat een lieve woorden, dankjewel! 😊
    Fijn om te horen dat je tevreden bent, en hopelijk tot snel in de webshop! 🕯️✨

Lieve groet,