Mommies & Miracles
Nanne Wijbrandi
Goede, vriendelijke service! E
Lisa Lentjes
Goede service en het geld waar. Erg mooi
Hoe beoordeel je Mommies & Miracles?
Karina
Fijne communicatie met de verkoopster, op maat gemaakt/ helemaal aangepast naar mijn wensen en snel verzonden. Ook heel tevreden met het eindresultaat.
Kim Verdonk
Altijd top service op maat. Meedenkend en vriendelijk!
Lieke Dielen
Snel geleverd. Erg blij met het resultaat en fijn dat er een blijvende herinnering is
Monique van Genderen
Fantastische service met vooraf overleg. Zeker een aanrader.
Lieke
Snelle levering! Goede service. Dekentje besteld, voor mij persoonlijk zouden de letters een stuk groter mogen zijn in verhouding tot het dekentje.
Cindy van der Molen
Mooie producten, goede levering, echt een kado om open te maken!
Ilona
Ik ben heel blij met de houten naam! Er werd via instagram chat goed meegedacht om een eigen lettertype te kiezen, snel verzonden en heel netjes en stevig verpakt.
Sharon Verzijlenberg
Hele snelle levering, ondanks de feestdagen. Prachtige kwaliteit. Erg blij met het naamplaatje.
M. Van de Ven
Goede prijs, het is mooi verpakt en goede service en snelle verzending
Geweldig cadeau om te krijgen en te geven
Omdat Anna een mooie, persoonlijke en duurzame producten verkoopt, met een mooie prijs en een hele snelle levering.
Keshia van Stipriaan
Een voorbeeld van onze memorybox kwam al snel op de mail. Deze was niet meteen naar wens, maar met het snelle contact was hij al snel helemaal naar wens. Prachtig gemaakt en snel geleverd.
Emily
Super snelle levering ook naar België
Super mooi dekentje en goede kwaliteit -
Claudia Koster
De memorybox met het geboortekaartje er op is een prachtig en persoonlijk cadeau
Klazina Meijer
Prachtige website mooi ingepakt en hele mooie
Milou
Erg mooie producten, geweldige klantenservice! Verpakking had nog wat mooier gekund om goed cadeau te kunnen geven :)
Kelly Bartels-cempel
Prachtig foto mijlpaal bord! Precies zoals ik hem wilde hebben.
Nadine
Prima service. Er was wat onduidelijkheid rond levering door PostNL. Anja pakte dit prima op. Fijn contact
Marlies Potter
Onzettend mooie gepersonaliseerde producten, snel bezorgd en met zichtbaar veel aandacht en liefde gemaakt, super tevreden!