Mommy&Co
Onze missie is simpel, maar zo belangrijk moeders ondersteunen in de meest kwetsbare, overweldigende en tegelijk magische fase van hun leven, de kraamweek.
9,8

• Gloria

Geweldige service!

• Karen Veldhuis
    Review voor Mommy&Co

Het pakket zat vol met alle benodigdheden die ik nodig had. Ik ben erg tevreden, dit is zeker een aanrader!

• Hoe beoordeel je Mommy&Co?

• RM
    Review voor Mommy&Co

Super goed service en hoog kwaliteit artikelen. Ben er super blij mee.

• Fleur Sophie Dijkstra
    Review voor Mommy&Co

Na drie kinderen dacht ik alles wel te kennen, maar dit pakket was echt beter. Nadenkend samengesteld, luxe materialen, en eindelijk een handleiding die me echt hielp.

• Romina
    Review voor Mommy&Co

Super blij met mijn bestelling bij Mommy&Co! De kraampakketten zijn tot in de puntjes verzorgd, met zoveel aandacht en liefde samengesteld. Echt een prachtig cadeau voor een (aanstaande) mama origineel, stijlvol en super praktisch. Absoluut een aanrader!

• Rachida El Idrissi
    Review voor Mommy&Co

Bij m’n eerste kindje alles los gekocht, zoveel stress. Dit keer koos ik voor dit pakket en ik was in één keer klaar. Zoveel rustiger!

• Elize van den berg
    Review voor Mommy&Co

Past in m’n handtas. Geen stekkers, geen lawaai, wel resultaat. Perfect voor op kantoor.

• Marleen Veldkamp
    Review voor Mommy&Co

Als ik heel eerlijk ben, had ik geen idee wat ik allemaal nodig had na de bevalling. Het kraampakket van Mommy&Co gaf me meteen overzicht en rust. Van het kraamverband tot de koelkompressen – alles was van goede kwaliteit en goed doordacht.

• Lotte
    Review voor Mommy&Co

Zo goed samengesteld. Elk item had echt een functie. Geen poespas, alleen wat je écht nodig hebt. Lotte

• Sanne de Jong
    Review voor Mommy&Co

Ik zie veel kraampakketten voorbij komen maar deze sprong er echt uit. Alles wat een moeder nodig heeft in de eerste week postpastum zit erin, zonder de overbodige bulk die je vaak krijgt. Mommy & Co is met zorg samengesteld.