Mood-light
Hugo Lambrechts
Perfecte service en opvolging,
Sharon Zandbergen
Eerst prachtige samples mogen ontvangen, en daarna mooie lampenkappen laten maken😍 Klantenservice via de app is top!!
Hoe beoordeel je Mood-light?
Marein Favejee
Snelle levering. Eén lam
Yvonne
Duidelijke website en redelijk snel thuis gekregen.
Monique De leeuw
Mooie maatwerk lampenkappen in diverse stoffen en kleuren .
Snelle levering -
Lydia Amirkhan-Hamaker
Mooie kap.mooie kleur en uitmuntende service. Als je een kap op maat zoekt zou ik deze webwinkel zeker aanraden.
Lisanne
Inmiddels 4 mooie lampenkappen ontvangen , het bestelproces verliep soepel , snelle levering en goed en degelijk verpakt ! Ik ben heel erg tevreden !
jacq
Door Mood light prima geadviseerd en prachtige kap snel ontvangen.
Dominique Neutens
Snelle levering. Mooi product. Vriendelijke klantendienst.
Evert Bierling
Mooie kap volgens afspraak
Marlies
Goede service en vriendelijke communicatie. Prachtige lampenkappen met bijbehorende vloerlampen. Netjes verpakt.
Nancy Berbers
Super snelle levering en prachtige lampenkappen!
Peter Cuyx
Prijs / kwaliteit = top! Mooi eindproduct, degelijk verpakt!
Esther Geuzebroek
Goede service en denkt even mee
cees keijzer
goede service en kwaliteit
georgette de vrieze
keurige levering,en vriendelijk.
Marco
Mooi product
Hans
Was al zeker een jaar op zoek naar een vervangende kap voor onze design Sinclina lamp. Kap heeft een wat afwijkende constructie en hangt middels een soort van pendel-asje over een verschuifbare lampfitting, dus zomaar simpel een standaardkap aanpassen is onmogelijk. Designlamp komt uit het buitenland en zelfs aan de fabriek kon men ons niet aan een passende kap helpen. Via google vond ik een fotootje van de bewuste kap, na wat speurwerk linkte dat fotootje uiteindelijk naar Mood-light, een bedrijf dat gewoon in ons Nederland staat. Het daarop volgende mailcontact verliep zeer vertrouwenwekkend, we konden zelfs keuzes maken uit verschillende materialen. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een materiaal gelijk aan het originele materiaal en werden prettig verrast met een zeer fraaie en hoogst kwalitatieve redelijk geprijsde kap.
Zeer tevreden over dit vakwerk.
Allen dank.
Tom Heyns