Mooievogels
T. Alofs
Gewoon heeeel leuk!
Jan-Pieter
Twee mooie kleine kiwi's die precies zijn zoals op de foto, snel geleverd zijn en een mooie aanvulling op de verzameling zijn.
Hoe beoordeel je Mooievogels?
Maureen
Geweldig product! Mooier dan de foto’s! Goed verpakt bezorgd . Alleen maar pluspunten voor mooievogels.nl
Marjan
Goede service mooie vogels
Ruben
Prachtige beelden. Top service!
Gerard Peters
Super snel geleverd en zeer goed verpakt.
Maartje
Snel geleverd, goede kwaliteit , een hele leuke aanwinst voor in de tuin.
Petra Wijnholds
Erg mooi beeld en prima service!
Willie Reiss
Het leuke vogeltje staat in de tuin.
Bart de Vries
Heel mooi product ontvangen, nog mooier dan we hadden verwacht. De website is up-to-date en werkt prima. De afhandeling van de bestelling was vlot. Kort en goed: een professioneel bedrijf waar niets op aan te merken is 😉
Terpstra
Mooi product
LE
Het beeld was zorgvuldig ingepakt en een snelle service , top!
Geert Myngheer
Mooie prijzen en goeie service
Ger
Vakwerk
Roos
Ik had nadrukkelijk de bezorgdag vermeld met opmerking dat het een huwelijkscadeau betrof. Helaas werd t herkenbare cadeau 3 dagen te vroeg bezorgd en door mn man in ontvangst genomen.
Ik heb natuurlijk contact opgenomen en werd gelukkig serieus genomen. Het speet de eigenaar enorm , hij heeft zich keurig verontschuldigd, een aardige brief waarin hij nogmaals spijt betuigde en nog een prachtig beeld erbij. De haan is inmiddels uitgepakt en ik ben onder de indruk. Precies wat ik wilde. Jammer dat de verrassing eraf was maar ik weet zeker dat er vanaf nu op gelet wordt. Hartelijk dank. -
Johanna Huizinga
Hele mooie kikker houdt vogelbadschaal vast beeld ontvangen. Snel geleverd.
Harry Polderman
Alles is netjes geregeld. Goed verpakt en opgestuurd. De Arend ziet er precies zo uit als op de site. Ik ben tevreden.
Peter Hofker
Zeer blij met het geleverde beeld! Staat prachtig in onze tuin.
Els stoop
Ik heb de kikker met de schaal gekocht en hij is prachtig. Een echt juweeltje voor onze tuin.
Geweldige goede service en betrouwbaar.
M de B
snelle levering, mooi beeld, erg blij mee