Motordempers.nl
Eren Guzel
Concurrerende prijzen, kwaliteit en vooral tijdige levering!
John den Ouden
Top service en snelle levering, aanrader!
Hoe beoordeel je Motordempers.nl?
Rob
Mivv uitlaat besteld. Zondag besteld en Woensdag al in huis. Goede service.
Luke Winnubst
Snel geleverde uitlaat voor mijn motor! De mail met bezorging kwam, en een 20 min later de bezorger al aan de deur 😊😁
David
Geweldige Service, Reageren snel op je e-mails. Als er iets is is zullen ze ook zo snel mogelijk reageren. Houden je uitstekend op de hoogte van je bestelling.
H.
Snelle verzending, snel antwoord en als belangrijkste goede prijzen!!! Erg tevreden!!!
Laevers Kristof
Goede opvolging en levering van mijn bestelling.
Snel geleverd op 3 dagen was het al thuis.
Nu kan ik er al van genieten in het weekend.
Dank u.
Fabian
Goede prijzen, snel geleverd en netjes aangekomen!
Jessie
Levering duurde iets langer dan verwacht, hiervoor werd ik netjes gebeld of dit een probleem voor mij was. Super service.
mike hooning
Een mivv
Marc
Via WhatsApp vragen gesteld om de juiste uitlaat (akrapovic)te bestellen en onmiddellijk geholpen . Uitlaat dan besteld , volgende dag geleverd ! Ik zou de webwinkel zeker een 10 op 10 geven ,prachtige service ,goede prijzen .
Erik Bolding
Top geregeld
Richard Marinissen
Rob
Prima bedrijf, zeer prettige communicatie.
Deniz Bayrak
10/10 levering en klantenservice. Door een foutje van mij zou het langer duren maar alsnog werd ik snel geholpen door Dennis en is mijn levering heel snel opgepakt en voor de vakantie is alles super snel geregeld
Tim
Really fast and everything went perfectly
Ercument Ozan
De bezorging duurde iets langer maar kwam omdat uit mivv leverancier moest komen, maar altijd met mail op hoogte gehouden en je krijg snel bericht met alles als je wat wil vragen of wil regelen ben tevreden. 👍🏻
Sammy Goris
Zeer snel geleverd
NTH
Bij motordempers een Mivv uitlaat type: Y.045.L2P besteld. Beantwoorden snel de mail en zijn meedenkend. Nog 1 exemplaar van deze uitlaat lag bij de leverancier op voorraad, deze is toen gelijk voor mij besteld. Hele goeie eerste ervaring!
Leander Lankhorst
Motor demper en heat shield aangeschaft van Mivv.alles kwam goed aan. Reageren binnen redelijke termijn. Tevreden over de aanschaf.