Motorman-Outlet

Motorman-Outlet

Zowel nieuw als gebruikt, soms met een kleine beschadiging of defect.
Wordt verkocht zonder garantie maar wij vermelden dit altijd bij het product.
Ook nieuw en zonder schade echter altijd ZONDER GARANTIE
De zekerheden van https://motormanoutlet.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wat en wie is motorman-outlet deze webshop is ontstaan vanuit motorman.nl, er kwamen artikelen terug die ligt beschadigd waren of onze leverancier kwam met de vraag wij hebben op een beurs gestaan en er zijn artikelen bij met lichte schade.

Kan jij er wat mee, wel weggooien kan altijd nog maar is in vele zaken gewoon zonde dus hieruit is deze webshop ontstaan.

Hier worden artikelen aangeboden zonder garantie, maar wel met enorme korting vaak nog onder de inkoop prijs.

Liever onbeschadigd kan ook stuur dan een mail en je krijgt indien nog leverbaar een mail met een vrijblijvende prijs opgave.


Bekijk Manifest