Multiplaza
Daphne Zaaijer
Recht toe recht aan service, hartstikke fijn dat ze een deel van opbrengst doneren
Littedgx
Snelle levering Alles ok
Hoe beoordeel je Multiplaza?
GRG
Snel geleverd en bijzondere spelletjes. Voor een nette prijs!
Marijne Vos
Ik heb het product niet ontvangen?
Antwoord van MultiplazaWaarom neemt u dan niet gewoon contact op? Ik heb nagekeken. Staat idd dat nog niet afgeleverd is. Ga voor u erachteraan. Als u gewoon contact opneemt kan ik het oplossen voor u vanplaats dat u gelijk 1 ster geeft toch? Zal u uiteraard weer nieuwe toesturen. Dat is ook niet zo netjes natuurlijk. Terwijl u wel kunt zien dat ik het verstuurd heb. Hopend dat u alsnog de sterren kunt vernieuwen als u nieuwe wel ontvangen heeft.
Lilly Magnée
Ik ben er heel erg nlij mee, en heb nu een standaart spel om met mijn vriendinnen te spelen, echt super gaaf!!
MH
Snelle levering, product zorgvuldig ingepakt en zoals verwacht.
Antwoord van MultiplazaDank u wel voor deze mooie review. We doen altijd ons best🙂
Bea Riedijk
Goede service, snelle levering, goed product, precies wat ik bedoelde.
Karin Traa
Snel besteld, levering door DHL liet iets op zich wachten maar verder helemaal top!
Antwoord van MultiplazaDank u wel voor deze mooie review. Wij doen altijd ons best, excuses dat DHL het liet wachten
Jos Hollanfers
geweldig snel en bijzonder goed verpakt ontvangen
Ingrid sikkink
Zeer hoge verzendkosten voor een paar cellofan zakjes ( 6,95) daar waar postnl maximaal 4,25 rekent.
Antwoord van MultiplazaJammer dat u niet tevreden bent. Hopend dat ik uw andere bestellingen naar wens gedaan heb. Heb tot nu iedere bestellingen gratis artikelen bij gedaan.🙂
Edith
Goede service en snelle levering
M Voetberg
Karin Traa
Makkelijk te bestellen en snel in huis
van Dijk
Goedkoop
Anne Meike
Ik heb een Diamond Painting met eigen foto besteld en was erg tevreden. Kreeg het snel bezorgd! Ik ga hier zeker weer bestellen