Music Circle

Music Circle

Music Circle is de meest milieuvriendelijke webshop in muziekinstrumenten en apparatuur voor de Benelux. A-merken worden direct geleverd vanuit de distributiecentra Nederland en Frankrijk.
9,5
Filter 175 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 94 met beschrijving

• stijn zwaard
    Geverifieerde klant van Music Circle

Prima communicatie, kabel kwam alleen later dan op de site stond door wat foutjes. Ik ben hier wel van op de hoogte gesteld en heb excuses ontvangen

• Luc Kouwenhoven

Alles dik in orde!

• Hoe beoordeel je Music Circle?

• Roy Zwakhalen
    Geverifieerde klant van Music Circle

Ondanks een kleine vertraging van verzending door onderbezetting en een it probleem pakket ontvangen en alles netjes gecommuniceerd top!

• Jeroen van Gessel
    Geverifieerde klant van Music Circle

Hoe fijn is het om een persoonlijk contact te hebben met een webwinkel? Alsof je iets bestelt bij vrienden, helemaal super!

• Vladimir Grafov
    Geverifieerde klant van Music Circle

Vriendelijke klantenservice, vragen worden snel beantwoord en eventuele problemen met geleverde producten snel opgerpakt en opgelost.

• Wouter
    Geverifieerde klant van Music Circle

Snelle levering, vlotte communicatie. Er was een beschadiging aan de verpakking van mijn product maar dat is vlot uitgeklaard en opgelost geweest. Aanrader.

• Richard Baas
    Geverifieerde klant van Music Circle

Melding van 1-2 dagen is niet correct. Zeker niet als bestelde uit Frankrijk moet komen. Item
    Op maandag voor 13.00 besteld maar pas de volgende dag verstuurd en donderdag geleverd met een franse track and trace. Zet er dan ook gewoon het aantal dagen bij en niet lokken met 1-2 dagen.

Antwoord van Music Circle

Hoi Richard,
    Wat vervelend dat je niet tevreden bent over je levering. Omdat we altijd willen verbeteren ben ik nog even nagelopen wat er met jou levering is misgegaan:
    Bij het bestelde product staat een levertijd van 2 dagen vermeld. Dit is omdat het vanuit het magazijn in Frankrijk moet komen, vandaar ook de Franse tracking code.
    Waar het mis is gegaan is inderdaad dat je order pas de volgende dag is verstuurd en dat kwam door een tekort aan personeel daar. Heel vervelend en er wordt aan gewerkt om dat op orde te krijgen.
    Je order was geleverd op 3 dagen dus om er nu 5 dagen bij te gaan vermelden is wat veel maar we gaan wel kijken of we er 2-3 dagen van kunnen maken om te zorgen dat we aan verwachtingen voldoen.
    Dank voor je feedback!
    Groeten, Pieter van Music Circle

• Wim van der Spiegel
    Geverifieerde klant van Music Circle

Goed passende randen snel geleverd. Ik kan weer genieten van mijn JBL L150 speakers.

• GERT VAN DE VELDE
    Geverifieerde klant van Music Circle

Snel en netjes afgeleverd. Top !

• ERIC DE WAELE

In orde goed comunicatie

• René
    Geverifieerde klant van Music Circle

De voorraad beter updaten op de site.
    En dan vooral niet vragen om een duurdere versie te kopen of toch verzendkosten te betalen, omdat de bestelde toch niet op voorraad is en de bestelling dan onder de 69 euro komt.

Antwoord van Music Circle

Hoi René,
    Ja, inderdaad hadden we de voorraad beter moeten updaten op de site. We doen dit nu dagelijks maar het kan toch zijn een artikel al verkocht is. Vervelend dat dit bij jou is gebeurd.
    Ik heb je de keuze gegeven om je order te annuleren of een duurdere versie te kopen. Je koos voor het laatste dus ik had verwacht je hiermee juist goed van dienst te zijn geweest. Helaas heb je dat anders beleefd, jammer want we willen juist goede service leveren met Music Circle.
    Toch bedankt voor je aankoop en hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens van dienst zijn.

• Paul Jacobs
    Geverifieerde klant van Music Circle

Geweldige service, zeer goed geholpen en snelle levering

• Casper Pennock
    Geverifieerde klant van Music Circle

Product zoals omschreven, snelle levering, scherp geprijst.

• Ridwan Mailoa
    Geverifieerde klant van Music Circle

Goede updates over bestelling. Concurrende prijzen en minder milieu belastende werkwijze door verzending vanuit de leverancier. Overzichtelijk assortiment.

• Pascal Duhayon
    Geverifieerde klant van Music Circle

Livré en 4 jours emballage impeccable !!!!
    Simple et rapide que demander de plus !!!

• Jos Schrama

Snelle levering.
    Voordelig.

• René L
    Geverifieerde klant van Music Circle

Prima prijzen en snel geleverd

• GN
    Geverifieerde klant van Music Circle

Goede producten en snelle service

• Rene
    Geverifieerde klant van Music Circle

Zeer stabiele, stevige en strakke standaard voor mijn Nord 3 piano. Op tijd geleverd en correct geinformeerd tijdens het logistieke proces.

• Norman
    Geverifieerde klant van Music Circle

Snelle afhandeling en goede prijs