Musthavestore
✓ Gratis verzending vanaf €100
✓ Elke week nieuwe items
Luna
Levering binnen in 1 dag, alle kleding is TOP! ❤️
Antwoord van MusthavestoreHi Luna, wat goed om te horen dat je bestelling zo snel is geleverd! Hier doen wij ook heel erg ons best voor 💗 Liefs!
Deborah
Super snel geleverd en de artikelen zien er altijd zo uit als op de foto. Ook eventuele klachten worden altijd direct en netjes opgelost. Ik bestel hier erg vaak! Fijn bedrijf
Antwoord van MusthavestoreHi Deborah, dankjewel voor deze positieve beoordeling! Hopelijk zien we je snel weer terug 💗 Liefs!
Hoe beoordeel je Musthavestore?
Monique
Mooie blazer gekocht. Werd snel geleverd in een nette verpakking.
Kwaliteit is goed en valt heel mooi.Antwoord van MusthavestoreHi Monique, wat mega fijn om te lezen! We wensen je veel plezier met de bestelde blazer 💗 Liefs!
Iris
Ik kwam deze website tegen via Instagram. Ik moet zeggen, was gelijk verkocht! Ik vind het vaak lastig om op websites verschillende leuke kleding te vinden maar hier? Ik zie zoveel leuke dingen die wel mijn stijl zijn.
Ik zal zeker hier vaak bestellen en in de gaten houden wat voor leuke dingen op de websites staan.
Ik raad ze zeker aan! Bezorging was snel en website is duidelijk. Bestellen gaat ook gemakkelijk.Antwoord van MusthavestoreHi Iris, bedankt voor deze lieve beoordeling! Wij worden heel erg blij van dit enthousiaste berichtje 💗 Liefs!
Ella
Alles verliep goed en na wens! 🤍 ik heb een bruine teddy gilet besteld en hij is heeeeel erg mooi!! Heel tevreden mee en al vele complimenten ontvangen. 😚
Antwoord van MusthavestoreHi Ella, wat mega fijn om te lezen! We wensen je veel plezier met het bestelde item 💗 Liefs!
Petra
Leuke kleding. Snel verzonden. En in de sale, leuke prijzen voor de kleding.
Antwoord van MusthavestoreHi Petra, dankjewel voor deze positieve beoordeling! Hopelijk zien we je snel weer terug 💗 Liefs!
Lieke
Snelle levering, en een hele mooie warme winterjas! Met extra mouwen aan de binnenkant voor extra warmte, heel prettig dat je de zijkanten open kan ritsen, met autorijden en met fietsen zeer prettig!
Antwoord van MusthavestoreHi Lieke, bedankt voor je beoordeling! Wij zijn zo blij om te horen dat je een goede ervaring hebt bij Musthavestore 💗 Liefs!
Meike
Blij met de makkelijke manier van bestellen en retourneren van Musthavestore. Leuke producten en snelle levering!
Antwoord van MusthavestoreHi Meike, wat fijn om te lezen! Heel erg bedankt voor je beoordeling en hopelijk zien we je snel terug op onze webshop 💗 Liefs!
Nina
Snelle levering, goede prijs/kwaliteit. Het was mijn 1ste bestelling, maar dit zal zeker niet de laatste zijn
Antwoord van MusthavestoreHi Nina, wat goed om te horen dat je bestelling zo snel is geleverd! Hier doen wij ook heel erg ons best voor 💗 Liefs!
Jennifer
Leuke betaalbare kleding.
Bestellingen zijn op tijd binnen en de klantenservice is top!Antwoord van MusthavestoreHi Jennifer, bedankt voor deze lieve beoordeling! Wij worden heel erg blij van dit enthousiaste berichtje 💗 Liefs!
Fieke
Snelle verzending en artikelen lijken op de foto’s op de webshop. Ook de maat is goed.
Antwoord van MusthavestoreHi Fieke, dankjewel voor deze positieve beoordeling! Hopelijk zien we je snel weer terug 💗 Liefs!
Kelly
Mooie kleding! Helemaal perfect, ook zoals op de foto's! Goede kwaliteit, heel blij ermee!
Antwoord van MusthavestoreHi Kelly, bedankt voor deze lieve beoordeling! Wij worden heel erg blij van dit enthousiaste berichtje 💗 Liefs!
Helene
Het bestellen verliep soepel, de korting was super en de jas.... heerlijk!!!!
Per email goed op de hoogte gehouden van de verzending.
Het was goed, stevig en veilig verpakt!Antwoord van MusthavestoreHi Helene, wat mega fijn om te lezen! We wensen je veel plezier met het bestelde item 💗 Liefs!
Amber
Zeer tevreden! snelle levering en mooie kleding. Bestel hier zeker vaker.
Antwoord van MusthavestoreHi Amber, dankjewel voor deze positieve beoordeling! Hopelijk zien we je snel weer terug 💗 Liefs!
Celine
Super goede service, ook als je een artikel niet goed vind. Mijn retour is snel behandeld en terug betaald!
Complimenten voor de altijd mooie, moderne collectie 👍Antwoord van MusthavestoreHi Celine, bedankt voor je beoordeling! Wij zijn zo blij om te horen dat je een goede ervaring hebt bij Musthavestore 💗 Liefs!
Amie
Al veel besteld in de loop der jaren en enkel maar goede dingen. Is echt een geweldige webshop en super vriendelijke en lieve mensen die je direct verder helpen! Zeker bestellen!
Antwoord van MusthavestoreHi Amie, bedankt voor deze lieve beoordeling! Wij worden heel erg blij van dit enthousiaste berichtje 💗 Liefs!
Daphne
Ondanks de drukte, keurig op tijd ontvangen!!!
Antwoord van MusthavestoreHi Daphne, wat goed om te horen dat je bestelling zo snel is geleverd! Hier doen wij ook heel erg ons best voor 💗 Liefs!
Clara
Hartstikke leuke kleding voor een betaalbare prijs! En je kan met een fashion cheque of vvv bon betalen, wat bij veel online kledingwinkels niet lukt. De bezorging is altijd de volgende dag als je voor een bepaalde tijd van die dag besteld. Krijg veel complimenten over wat ik aan heb en ze vragen waar ik het heb gekocht. Groetjes Clara
Antwoord van MusthavestoreHi Clara, bedankt voor je beoordeling! Wij zijn zo blij om te horen dat je een goede ervaring hebt bij Musthavestore 💗 Liefs!
Kiki
Snel opgestuurd en ik ben heel blij met het product. Op de website staan goede foto’s
Antwoord van MusthavestoreHi Kiki, bedankt voor deze lieve beoordeling! Wij worden heel erg blij van dit enthousiaste berichtje 💗 Liefs!
Sharon
Jullie truien zijn altijd top! Mooie pasvorm en ze zitten mega lekker!
Antwoord van MusthavestoreHi Sharon, dankjewel voor deze positieve beoordeling! Hopelijk zien we je snel weer terug 💗 Liefs!