Muurmode
Muurmode biedt een collectie muuraccessoires van verschillende materialen zoals fotobehangen, canvasdoeken, tuinposters en muurstickers in diverse stijlen.
9,0
1.253 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 1261 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 758 met beschrijving

Aantal sterren

Beschrijving

Andere eigenschappen

 • Petra
  Geverifieerde klant van Muurmode

  Heel vriendelijk te woord gestaan en snelle service.

 • Sander
  Geverifieerde klant van Muurmode

  Erg lange levertijd, review verzoek is er sneller dan de muursticker

 • Hoe beoordeel je Muurmode?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Th.SB
  Geverifieerde klant van Muurmode

  Mooi behang van onze collage, zeer tevreden.

 • Steffan Pak
  Geverifieerde klant van Muurmode

  Mooie kwaliteit, sterk behang

 • Jef Reneerkens
  Geverifieerde klant van Muurmode

  Ik vind de afdruk iets aan de donkere kant. Maar misschien hoort dit zo omdat ik het originele schilderij nooit heb gezien.

 • Girish
  Geverifieerde klant van Muurmode

  Excellent quality print on canvas and the canvas and mounting were delivered with a lot of care. Mounting large canvas takes a lot of practice. Lets say I hope no one takes down this canvas and notices the varied holes left there.

 • Stella
  Geverifieerde klant van Muurmode

  Mooi aangeleverd in een koker, makkelijk aan te brengen, perfecte kwaliteit. Echt een cadeautje voor de muur in ons strandhuisje

 • Maria Oomen
  Geverifieerde klant van Muurmode


  Prijs goed voor de afmeting van de muurposter.

 • wil
  Geverifieerde klant van Muurmode

  ziet er mooi uit

 • Jaap Goede
  Geverifieerde klant van Muurmode

  Goeie service en een prachtige reproductie.

 • Jo
  Geverifieerde klant van Muurmode

  Goede prijs, snelle levering, top kwaliteit

 • Marjolijn
  Geverifieerde klant van Muurmode

  Ik heb 2 prachtige behang muurstickers besteld en die zijn binnen een week thuisbezorgd.

  De kwaliteit is mooi en het opplakken is supersnel en mooi glad gelukt. We zijn erg blij met het resultaat!

  De service daaromheen was echt fantastisch. Op zondag de eerste besteld en maandag gevraagd of de 2e er nog bij kon voor dezelfde verzendkosten. Dat was geen enkel probleem en wat nog aardiger was, de mevrouw heeft de verzendkosten die ik al betaald had ook nog verrekend, omdat het samen boven het bedrag uitkwam voor gratis verzenden.

  Top!

 • eric
  Geverifieerde klant van Muurmode

  top geregeld

 • Sid de Koning
  Review voor Muurmode

  Product had ineens een veel langere levertijd en werd daar niet over op de hoogte gehouden. Ik zou bericht krijgen wanneer het verstuurd zou worden. Dit is niet gebeurd. Ik zou een track en tracé nummer krijgen. Dat is niet gebeurd. Er zou door transporteur contact over leverdatum plaatsvinden. Dat is niet gebeurd. Transporteur heeft het ongevraagd en zonder enige toestemming buiten achter gelaten. Zoals aan Muurmode meegedeeld was ik meerdere dagen op reis en het zou gaan regenen. Het heeft enkele dagen in vol zicht voor de deur gestaan. Een grote rol behang van 329 euro. Bij thuiskomst bleek de order ook nog niet eens compleet geleverd te zijn, de speciale lijm was niet meegeleverd. Uiteraard was ik woest.
  Bij klachten kreeg ik ongevraagd nog een lesje opvoeding van muurmode.
  Product is van voldoende kwaliteit maar is niet helemaal hetzelfde als op de website. Het bos is donkerder qua oogopslag, meer ingezoomd dan op de website, waardoor de bodem/grond niet echt meer zichtbaar is, gelukkig zijn de zonnestralen nog wel recht. Ik raad Muurmode niet aan.

  In antwoord op Muurmode:
  Mijn monitor is gekalibreerd voor wat betreft kleuren, ik baseer mijn opmerking over de grootte aan de hand van hun eigen foto's op de website van een 'nog breder bos' terwijl ik de breedste/grootste variant had afgenomen, ergo, moet het wel meer ingezoomd zijn want ik heb niet dezelfde breedte van het bos en ook niet dezelfde hoogte.
  Wanneer Muurmode continu iets beloofd, maar het vervolgens keer op keer niet doet.. dan kun je welgeteld 1 vloekwoord verwachten voor geen informatie, niet nakomen van beloftes en voor een bedrag van 375 euro verwachten.
  En er was en is geen enkele sprake van bedreiging.
  Wel weer een staaltje van 'omdraaien' van Muurmode om zichzelf maar goed weg te zetten. Het klinkt alsof Muurmode fijn communiceert maar zij doet dit nauwelijks, pas na klachten, te laat en wat men zegt, komt men niet na.

  Antwoord van Muurmode

  Helaas is er tussen de communicatie van onze vervoerder en ons wat verkeerd gegaan en waren wij in de veronderstelling dat de vervoerder de aflevering van het fotobehang met u afgestemd had maar dit bleek niet het geval en daar heeft u ons een mail over geschreven. Deze mail bestond uit o.a. scheldwoorden en bedreiging en daarover hebben wij aangegeven dat het onnodig is om u zo te uiten in een email. Het lesje opvoeding van ons waar u op doelt dus en u niet van gediend bent dat een ander u daar op wijst. We hebben u aangegeven dat indien het fotobehang beschadigd zou zijn doordat hij buiten heeft gestaan dat wij deze voor u opnieuw zouden printen maar dat was niet het geval gelukkig. De behanglijm was inderdaad ook niet geleverd door de vervoerder
  waar wij direct een nieuwe zending voor hebben aangemaakt en deze is de daarop volgende dag geleverd.

  Het fotobehang wordt gemaakt van een uitvergrote foto dus is deze wordt niet ingezoomd maar uiteraard oogt dit veel groter in een maat van ruim 5m breed die u heeft besteld dan het kleine voorbeeld op onze website. Hij is verder exact geprint zoals in het voorbeeld te zien is en er ontbreekt dan ook geen gedeelte van de foto. Kleuren kunnen
  afwijken van hetgeen je op een eigen beeldscherm ziet dan een foto die met behulp van inkt wordt geprint. Daarnaast kunnen kleuren iets afwijken afhankelijk van de eigen beeldscherminstellingen, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet. Het is jammer dat uw houding en uw benadering vanaf het eerste moment vijandig was want daardoor hebben wij geen kans gekregen om uitleg te geven en blijft u met een ontevreden gevoel zitten.

 • Wim
  Geverifieerde klant van Muurmode

  Baan twee was te kort afgesneden waardoor er een stukje van enkele cm over een lengte van een een baan mist. Best lelijk op een witte muur….

  Antwoord van Muurmode

  Jammer om in uw beoordeling pas te lezen dat er iets mis was met een behangbaan. Graag vernemen wij het als een behang een defect heeft zodat wij een oplossing kunnen bieden.

 • Mark
  Geverifieerde klant van Muurmode

  Goede kwaliteit materiaal.

 • H.Hoffmann
  Geverifieerde klant van Muurmode

  Kleuren veel te donker

 • Erich
  Geverifieerde klant van Muurmode

  Makkelijk uitzoeken in stockphoto’s , snelle reactie bij vragen. En een hele mooie kwaliteit airtex.

 • X
  Geverifieerde klant van Muurmode

  Geweldig

 • Riek Veerman
  Geverifieerde klant van Muurmode

  Bestelling voldeed aan de verwachting