MuurstickerStunter.nl
Jeanine Esselbrugge
Snel bezorgd
Elisa de Vries
Hoe beoordeel je MuurstickerStunter.nl?
Teun Stortenbeker
Snel en goed. Gemakkelijk verwerkbaar
Els De Weirdt
Mooi, vlot verstuurd, en zeer goede handleiding. Top!!!
M Dongen
Vlotte levering. En fijne stickers
Linde Allard
Nette letter, nette prijs, snel geleverd
Johanna Dreves-Janssen
Jophielle Goethals
Geweldig
Willem
Ondanks belofte nog steeds geen bezorging van bestelde sticker.
24e van deze maand verzonden en vandaag ( 28e) heeft post ook weer niets bezorgd.Antwoord van MuurstickerStunter.nlJe kunt hier het beste even contact over opnemen met de klantenservice. Dan kunnen we kijken of alle opgegeven adres gegevens kloppen en wat er mis is gegaan met de zending.
Ik stuur je even een berichtje om het verder op te pakken. -
John Bosch
Het juiste product en snelle levering ook de handleiding voor het aanbrengen was nuttig!
Gerda
Ik vond wat ik zocht en bestellen was eenvoudig. Snel ontvangen en naar het zin.
Ben Roelofsen
de stickers
HEIDI
Niet de beloofde snelle levering
Antwoord van MuurstickerStunter.nlIk zie dat je gekozen hebt voor normale verzending in plaats van een snelle verzending. Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice.
Ik stuur je even een berichtje om het verder te op pakken. -
Gerda heijmans
Niet duur ,perfect product en snelle levering.top
Lammert Hoffman
Goede services, zeer vlotte levering. Duidelijke instructies filmpjes hoe de stickers moeten worden aangebracht.
Dirk
Goed pro
Mariëtte Huitema
Ze zijn prachtig ben er blij mee. Binnen een paas dagen in huis. Toppie.👍
SPS
Super service en zeer tevreden met product. Ga vaker hier bestellen☺️
Johan. Bouwman
Mooie sticker voor op het raam. Goed zichtbaar voor iedereen. Voor een mooie prijs.
Bastiaan Pruijssen
Sticker erg beschadigd, wel opgeplakt op de muur, mijn zoontje vond het minder erg en was voor zijn nieuwe kamer.
Antwoord van MuurstickerStunter.nlDank voor je beoordeling, je kunt hierover altijd contact over opnemen met de klantenservice als je beschadigd een sticker ontvangt door de bezorgdienst. Dan lossen we het ten alle tijde op. Laat het gerust weten op info@muurstickerstunter.nl als we nog iets voor je kunnen doen.