MyPlaceYourPlace

MyPlaceYourPlace

Wij houden van gezellig een kopje koffie drinken, jij toch ook?

Om dit te kunnen doen heb je natuurlijk ook geschikte mokken of bekers nodig. Laten wij dit nu aanbieden, wil je voordelig mooie, kleine, grote, kleurrijke, geinige, voor speciale dagen, Senseo, mokken, bekers of koppen aanschaffen, dan ben je hier aan het juiste adres.
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Sinds 5-2019 hebben wij een webshop met mokken en bekers. Met de webshop verkopen wij mokken en bekers in Nederland en België, wij doen alleen op een eerlijke manier zaken, als er iets niet in orde is wordt dit gelijk opgelost. Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur, de reviews zijn tot nu toe zeer goed en wij streven ernaar om dit zo te houden. Wij verkopen alleen items uit eigen voorraad. Het is zo klaar als een klontje, wanneer je de regels naleeft, op tijd alles betaald (ook belasting) heb je bestaansrecht. Tot ziens, André & Jannie


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.