NFC World

NFC World

Dé NFC specialist van Nederland. Wij verkopen alles omtrent NFC technologie. Denk aan NFC chips, materialen om NFC te programmeren en NFC visitekaartjes.
9,3
Filter 709 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 458 met beschrijving

Taal

• Diederick van Wijk
    Geverifieerde klant van NFC World

Snelle bestelling, eenvoudig opgeven welke URL en de volgende dag in huis.

• R Lust
    Geverifieerde klant van NFC World

Geweldige service eerste aankoop was niet helemaal het goede kreeg direct een nieuwe NFC label toegestuurd. Die werkte perfect!

• Hoe beoordeel je NFC World?

• Maximilian Kowalski

Guter Service

• Aritta Suwarno

Good service

• ahmed benazza

Bestelde stuk niet ontvangen

Antwoord van NFC World

Beste Ahmed, Bedankt voor het achterlaten van een review. We vinden het erg spijtig dat je ontevreden bent over onze dienstverlening. Wij hebben hier telefonisch contact over gehad waarin jij aangaf dat de bestelling nog niet geleverd was. Volgens de track & trace code is PostNL het pakket kwijtgeraakt, wij hebben aangeboden de zending nogmaals te versturen. Je gaf aan een creditfactuur wenst te ontvangen, deze hebben wij dezelfde dag nog naar je verstuurd. Wij hopen dat de bestelling alsnog terecht komt en wordt geleverd. Wij hopen je hiermee een passende oplossing te hebben geboden. Nogmaals bedankt voor je bestelling en we hopen je in de toekomst terug te zien bij ons. Met vriendelijke groeten, Team NFCW

• Ward Pernet
    Geverifieerde klant van NFC World

Snelle levering en duidelijk product

• Juancarlos Pérez
    Geverifieerde klant van NFC World

Snelle levering en goede service!

• Rens

Gebruiksvriendelijk en duidelijke communicatie

• Jessica Cobb

Customized service!

• Frans

Goede telefonisch support.

• AHN Biotechnologie GmbH
    Review voor NFC World

Wir sind absolut begeistert von NFC World! Schneller, freundlicher und kompetenter Service, dazu die hochwertigen NFC-Visitenkarten – ein tolles, modernes Konzept, das bei unseren Kontakten super ankommt. Absolut empfehlenswert! Vielen Dank dafür! :-)

• Diana

snelle service

• John Meijll
    Geverifieerde klant van NFC World

Snelle levering. Helaas niet compleet. Na een telefoontje alles de volgende dag geleverd.

• Rob
    Geverifieerde klant van NFC World

Makkelijk bestellen en snelle levering.

• tini studio
    Geverifieerde klant van NFC World

Altijd goede service ook met een specifiek verzoek!

• Solaiman Slimani

• Attiva
    Geverifieerde klant van NFC World

Snelle levering, en ziet er mooi uit!

• Gijs Jans

Topservice!!!

• Martin Buysse
    Geverifieerde klant van NFC World

Mooie uitbreiding voor de yoto speler. Nu alleen nog adres stickers vinden die we erop kunnen plakken.

• Brecht Maes
    Geverifieerde klant van NFC World

Spijtig genoeg niets aangekregen door Postnl die het pakket is kwijtgeraakt. Wel direct geholpen door NFC World en mijn geld teruggekregen omdat ik het product niet meer nodig had na verlopen event.