NONON, natural nononsense makeup
De wereld om ons heen is vol mensen die zichzelf mooier proberen voor te doen dan ze zijn. En de cosmeticamarkt is daar bij uitstek een voorbeeld van. Daar wordt letterlijk glitter, kleur en schijn verkocht. In de schitterende wereld van highlighters, luminizers en concealers is NONON een oprechte verademing. Nuchtere eenvoud tussen al het klatergoud.
No Nonsense. Net als jij.
NONON producten gebruik je om je natuurlijke schoonheid te benadrukken. Zo haal je het beste in jezelf naar boven. Letterlijk. Want jij wilt jezelf niet mooier voordoen dan je bent. Jij hebt dat niet nodig. Je bent puur en eerlijk en prachtig zoals je bent. Net als NONON. NONON doet nooit alsof.
Want NONON is No Nonsense. Net als jij.
Kaily
Fijne makeup, leuke meiden!
Babette
Super leuke workshop en prachtige producten!
Hoe beoordeel je NONON, natural nononsense makeup?
Daphne
Super leuke & leerzame workshop!
Ariane van Reeuwijk
Hele leuke workshop en fijne producten :)
Elaine Vlaming-Kroon
Goed product (Serum) voor een redelijke prijs.
Seline Van Waaijen
Erg tevreden over de producten die ik al jaren gebruik. Geen allergische reactie.
Monique
Hele leuke workshop, leuke en enthousiast personeel. En weer wat dingen bij geleerd. Zeker voor herhaling vatbaar
Manon
Erg leuke workshop gehad met zeer duidelijke uitleg. Het ging wel erg snel, maar het is fijn dat je de uitleg achteraf terug kan kijken. Ook mijn gevoelige huid vindt deze producten erg fijn
Sonja Voorn
Wat een super leuke en leerzame workshop. Aanrader!!!!
Jolanda Hoogland
Mooie prijzen en snelle levering
Anne
Was een leuke middag! Fijn om de basics te leren, het was veel makkelijker dan gedacht. De producten voelen fijn aan mijn huid, geen irritaties of tranende ogen :) Zou zeker nog een keer gaan!
Sannie
Nog nooit zo mooi geweest en heel veel geleerd.
Sabine
Hele leuke, gezellige en leerzame workshop - wat was het geweldig om iedeeen in party-look te zien shinen!
Anne
Hele leuke workshop, helemaal fan van de producten!
Lisanne
Super leuke workshop. Nooit verwacht dat mijn roodheid écht weg zou kunnen zijn, maar dit is gelukt! Zo blij en enthousiast!!
Demi
Hele leuke workshop gedaan bij hele leuke en enthousiaste meiden en de mooie producten mogen uit proberen!!!
Birgitta
Ontzettend leuke en leerzame workshop. Leuke dames en zeer behulpzaam. Hebben een hele gezellige leuke avond gehad met hapjes en drankjes en prachtige make-up!
Marjan
We hebben nu voor de tweede keer een workshop gedaan en naast de gezelligheid worden we er telkens knapper van ;-) Professionele mensen en super fijne producten. Ook online iets besteld, er ging iets mis door PostNL en de hulp en service waren echt top! We komen hier zeker weer terug!
Miranda
Super gezellige workshop party Make-up gedaan. Goed advies en top producten!
Marielle Stroo
Vandaag besteld morgen in huis! Hele snelle service! Top