NOOX City Kids
Lidmaatschap ingetrokken
Lidmaatschap per 20-03-2025 ingetrokken
Tanja
Deze site moet echt offline worden gehaald. Je betaald voor een bestelling die vervolgens nooit geleverd wordt. Inmiddels op Insta gezien dat ze wegens omstandigheden gesloten zijn. Geen idee hoe lang dit gaat duren. Heel vervelend!!!
Rosalie
Bestelling geplaatst meer dan twee weken geleden. Nog geen update ontvangen. Mails worden niet beantwoord en ook wordt de telefoon niet opgenomen. Erg teleurstellend.
Ed
10 dagen na de bestelling nog geen levering binnen. 2x gemaild, geen reactie. Verschillende keren gebeld, telefoon wordt niet opgenomen.
Karin Reuser
Keurig netjes en snel bezorgd
Joke Verbaan
Bezorging van de bestelling duurde (te) lang, ik kreeg niet meteen na bestelling een reactie dat het pakje bezorgd ging worden. Dat kwam pas drie dagen later.
GG
Mailcontact gehad over een retour. Naar hun opgestuurd. Vervolgens nooit meer iets teruggehoord. 3 mails gestuurd om in contact te komen, tevens via Instagram geprobeerd, gewoon geen reactie meer. Dus ik heb het item betaald, verzendkosten betaald én retourkosten betaald en ik heb niks. Jammer dan!
Lois
Op 29-12-24 besteld. Niks verzonden. Contact met bedrijf niet mogelijk. Reageren niet op email, nemen de telefoon niet op en reageren ook niet op Instagram DM. Geld kwijt en geen product. Hier niks kopen!
Karin Kok
Snel geleverd
Machteld Schoone-de Groot
Supersnel geleverd, leuk ingepakt!
Leuke spullen! -
Ivonne Smit-Mantel
Gertjan Jansen
Top en snel geleverd
Anneke
Leuk artikel, snel geleverd!
Marion Lucieer
Schattig boekje van Den Haag
MJ
Snel geleverd, mooi ingepakt. Echt een cadeautje!
Conny Willers
Superleuk om te hebben en goede en snelle service
Alie Schreuder
Prima!