Naambordje2go
Paulien
Het naambordje was snel geleverd. De kleuren zien er heel goed uit. De kwaliteit van het bordje is ook helemaal prima. Ik ben zeer tevreden. Met de duidelijke handleiding en alle benodigdheden is het bordje snel opgehangen. Helemaal tevreden.
Angela Vermanen
Super snelle service en heel vriendelijk geholpen!
Antwoord van Naambordje2goBedankt voor de review!
Peter Vlaar
Snel geleverd, prima kwaliteit.
Antwoord van Naambordje2goBedankt voor de review!
Frans Kiestra
Snelle levering en alles naar wens
Antwoord van Naambordje2goHeel erg bedankt 🙏🏻
Katharina Awad
Hele fijne website en goede service! Heel erg tevreden.
Antwoord van Naambordje2go😊 Bedankt voor de mooie review! Daar doen we het voor!
Margherita Allievi
Snel geleverd! Top service
Patrick
Snelle levering. Bordje ziet er goed uit.
Antwoord van Naambordje2goBedankt voor de mooie en uitgebreide review!
ASTRID
Snel geleverd
Antwoord van Naambordje2goVriendelijk bedankt voor de mooie review!
RR
Prachtig naambordje
Snelle levering en met een berichtje erbij zoals ik het graag wilde hebben.Antwoord van Naambordje2go😊 Bedankt voor je mooie review! Daar doen we het voor!
Loes
Mooi naambordje en snel geleverd!! Mijn dochter zal hier blij mee zijn.
Leuk verjaardagscadeau.Antwoord van Naambordje2go😊 Bedankt voor je mooie review! Daar doen we het voor!
Rob de Niet
Zeer mooie uitstraling en vakkundig gemaakt. Top.
Antwoord van Naambordje2goBedankt voor de mooie review!
Wendy
Snelle levering! Bestelling was snel binnen, en heel mooi bordje!! M’n schoonouders zijn heel blij met hun cadeau
Hilda Wijshake
Helemaal geweldig!
Mijn dochter is er erg blij meeAntwoord van Naambordje2goHeel erg bedankt voor uw reactie!
Marianne
Mooi en solide huisnummer bordje
Yvon Brabander
Snel, netjes keurig geleverd
Mirjam
Product voldeed aan alle verwachtingen!
Evelien Kluft
Snelle levering, zeer goede service
annemie lambrecht
mooi ontwerp
Thessa
Naambordje ontworpen en besteld. Gebruiksvriendelijke site, snelle levering, zeer tevreden met het ontwerp, mooie kwaliteit en gemakkelijk te bevestigen. Echt een aanrader!
Amanda Maas
Snelle service ! En een mooi product ontvangen