Naambordjebestellen.nl
Marijke Arts-groot
Mooie naambordje ben er erg blij mee
Antwoord van Naambordjebestellen.nlHartelijk bedankt voor uw mooie review!
Baukje Damstra
Wat een fijne ervaring! De bestelling was super snel bezorgd en de service is echt top. De medewerkers luisteren goed naar je wensen en nemen de tijd om alles zorgvuldig te controleren voordat ze de bestelling versturen. Daardoor weet je zeker dat je krijgt wat je graag wilt. Heel klantvriendelijk en betrokken. Zeker een aanrader! 🌸😊
Dirk
Makkelijk te maken en binnen een dag bezorgd.
Raad ik aan .Antwoord van Naambordjebestellen.nlBedankt voor de mooie en uitgebreide review!
Roy Hopman
Mijn bestelling is nog altijd niet bezorgd.
Antwoord van Naambordjebestellen.nlBeste Roy,
Ik snap dat het heel vervelend is als een bestelling langer over de verzending doet dan normaal. Maar zoals wij altijd aangeven hebben wij over de verzending geen invloed. Ik garandeer een dag waarop wij het kunnen verzenden, maar wanneer het geleverd wordt kunnen wij niet garanderen. Ik hoop dat als u de bestelling binnen heeft u het product een beoordeling wilt geven en niet de levertijd van PostNL. -
Chantal Den Hartog
Echt super snel geleverd.
Linda
Super service, snelle levering. Heel erg tevreden over het resultaat.
Astrid
Communicatie was heel snel via de mail, hele goede ervaring, voor herhaling vatbaar, heel blij met mijn naamboordje
Denise van der Nat
Snelle levering en mooi product
Antwoord van Naambordjebestellen.nlVriendelijk bedankt voor uw beoordeling!
Patrick Vanvliet
Snelle levering en doet aan de verwachtingen goede beschrijving voor het op hangen wij zijn zeer tevreden
J.B. Kooistra
Zo besteld, snel in huis en product zoals beschreven.
CONSTANCE
Ziet er uit zoals ik het besteld heb,
Mooie kwaliteit
Snel bezorgdAntwoord van Naambordjebestellen.nl😊 Bedankt voor de mooie review! Daar doen we het voor!
Edwin Florens
Rap geleverd
Antwoord van Naambordjebestellen.nlHeel erg bedankt voor uw reactie!
Manon De vroe
Super tevreden en snelle leveringAntwoord van Naambordjebestellen.nl😊 Bedankt voor de mooie review! Daar doen we het voor!
tevreden klant
snel geleverd en uitstekende kwaliteit. De magneetbevestiging is erg handig!
RHF
Snelle levering. Goed product. Voldoet aan verwachtingen. Top!
Jeannet
Precies zoals ik het had gemaakt
Jan Rigterink
Mooi naambordje was snel geleverd supper blij mee
Edith van Wonderen
Een hele goedkope uitstraling.
Antwoord van Naambordjebestellen.nlBedankt voor uw beoordeling. Natuurlijk zijn wij met een 1 ster erg benieuwd waarom u het een goedkope uitstraling vindt hebben? Wij staan voor kwaliteit en willen dat iedereen tevreden is met hun naambord. Als wij specifiek weten waar u niet tevreden over bent kunnen wij hier ons in verbeteren.
Lyze Thuss
Handige ontwerptool, snelle levering, fijn persoonlijk contact. Top!
Diana.
Super fijne service, goed contact via de app en snelle bezorging. Was een top cadeautje!