Naamelijk
Maak Speciale Momenten Extra Bijzonder
Hoe graag we het ook willen, vaak staan we veel te weinig stil bij de speciale momenten, groot of klein. Om het je gemakkelijker te maken, vind je bij Naamelijk allerlei fijne spulletjes om persoonlijke aandacht te schenken aan jouw momenten; van stickers op maat voor originele Doe-het-zelf-projecten, DIY-pakketten tot volledig gepersonaliseerde, persoonlijke cadeaus. Want hoe leuk is het om echt even stil te staan bij deze momenten en nieuwe herinneringen te maken!
De zekerheden van https://www.naamelijk.shop
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.