Naamelijk
Maak Speciale Momenten Extra Bijzonder
Hoe graag we het ook willen, vaak staan we veel te weinig stil bij de speciale momenten, groot of klein. Om het je gemakkelijker te maken, vind je bij Naamelijk allerlei fijne spulletjes om persoonlijke aandacht te schenken aan jouw momenten; van stickers op maat voor originele Doe-het-zelf-projecten, DIY-pakketten tot volledig gepersonaliseerde, persoonlijke cadeaus. Want hoe leuk is het om echt even stil te staan bij deze momenten en nieuwe herinneringen te maken!
De zekerheden van https://www.naamelijk.shop
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zei kunnen een juridische uitspraak bieden.