Namture
Namture biedt handgemaakte, duurzame producten zoals kokosnoot kaarsen, vogelhuisjes en acacia- en bamboe snijplanken. Door nauwe samenwerking met lokale ambachtslieden in Vietnam garanderen we topkwaliteit, ondersteunen we gemeenschappen en dragen we bij aan een duurzamere wereld.
9,4
Filter 117 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 61 met beschrijving

• S Bieringa
    Geverifieerde klant van Namture

Producten zijn echt mooi en het is een leuk bedrijf!

• Annelies Hofma

Goede service!

• Hoe beoordeel je Namture?

• Peter de Bruin
    Geverifieerde klant van Namture

Mooi product, snelle levering.

• Albert
    Geverifieerde klant van Namture

"Ons verhaal" van NAMTURE spreekt ons aan. Goede uitleg en service gekregen!

• Ninarosa Juffermans
    Geverifieerde klant van Namture

Superblij mee, ziet er heel mooi uit en goede kwaliteit.

• Geweldige service
    Review voor Namture

Geweldige service, er was een stukje uit 2 planken waarschijnlijk door levering. Meteen reactie gekregen en ik krijg nieuwe opgestuurd echt een aanrader om hier te bestellen

• Plien
    Review voor Namture

Geweldige service! Toen ik pas na vele maanden mijn nieuwe snijplank uitpakte en er toen achter kwam dat daar barsten/scheuren in zaten, werd direct aangeboden meteen een nieuwe op te sturen. Die is goed ontvangen, helemaal gaaf, en heb ik direct in gebruik genomen. Ben er heel blij mee!

• Dai
    Geverifieerde klant van Namture

Mooi product met goede beschrijving van behandeling. En steunt ook nog een goed doel. Dat geeft een goed gevoel.

• Francien van der Putten

Bestelling snel geleverd

• Elly Van Tusschenbroek

Snelle levering in 1 dag in huis

• Julia Van Wanrooij
    Geverifieerde klant van Namture

Fijne service en hele mooie producten. De geurkaarsen ruiken enorm goed, zelfs als ze niet branden.

• Margriet
    Geverifieerde klant van Namture

Zoveel artikelen dat het moeilijk kiezen is.

• Yvette
    Geverifieerde klant van Namture

Fijne service en blij met de mooie snijplank xl

• Esther Van den Berg
    Geverifieerde klant van Namture

Artikelen keurig geleverd maar in 2 delen, 1 dag na elkaar. Zo milieu onvriendelijk en dat voor dit bedrijf, dat vind ik jammer.

Antwoord van Namture

Beste mevrouw Van den Berg,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten.

Wat betreft de levering in twee delen: U heeft op een platform verschillende producten besteld die door verschillende leveranciers worden verzonden. Hierdoor kunnen ze op verschillende momenten aankomen. We begrijpen dat dit niet ideaal is en dat uw voorkeur uitgaat naar één levering. Wij als Namture kunnen helaas niks doen aan het feit dat u twee pakketten heeft ontvangen. U heeft namelijk maar één pakket van ons ontvangen.

Nogmaals bedankt voor uw bestelling en uw feedback. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, dan horen we het graag!

Team Namture

• Nienke Overmeer
    Geverifieerde klant van Namture

Snelle levering en nette service. 2 snijplanken hadden een productie fout en binnen een week had ik 2 vervangende snijplanken binnen.

• cleem
    Geverifieerde klant van Namture

ik kreeg 2 vogelhuisjes, terwijl ik 1 vogelhuisje en 1 thee drink bol besteld had. De vogelhuisjes waren wel van goede kwaliteit.

Antwoord van Namture

Beste Cleem,

Bedankt voor uw review en voor het delen van uw ervaring. We begrijpen dat het vervelend kan zijn als een bestelling niet helemaal aan de verwachtingen voldoet. We hebben uw bestelling nagekeken en zien dat deze correct is verwerkt en geleverd volgens de opgegeven bestelling.

We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van de vogelhuisjes en hopen dat u er veel plezier van heeft! Mocht u in de toekomst vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar.

Team Namture

• Gerrit Waal
    Geverifieerde klant van Namture

Snelle levering en goede kwaliteit product

• Ciska
    Geverifieerde klant van Namture

Eindelijk eens een echt milieu- en diervriendelijk kado gevonden!

• kim

Leuke voederhuisjes!

• Tineke Sorel
    Geverifieerde klant van Namture

Heel mooie houten planken besteld, snelle levering. Zeer tevreden