Nanno Creative
Ineke Holtslag
Snell
Gerda Kock
Fijne winkel, groot assortiment, snelle verzending en vriendelijk en behulpzaam geholpen
Hoe beoordeel je Nanno Creative?
Henriëtte Koks
Keurige levering.
Nathalie De Jonge
Snelle verwerking, mooie producten, fijne service
Suzanna Van Hest
Snelle service! Mooie kwaliteitsvolle producten. Groot assortiment.
Anoniem
Zoals altijd een correct verzorgede bestelling!
Conny Kaal
Ik wilde iets hebben dat niet op voorraad was. Even wat mailtjes heen en weer en 4 dagen was het geregeld en had ik het toch in huis!
Goed en snel geregeld! -
Therese van Wijk
Geweldige mooie stoffen. Goede en snelle levering. Alles mooi ingepakt en een leuk cadeautje.
Carla van G. B.
Snel geleverd en goed advies.
Jacqueline Jacobs- Ammereller
Ik winkel hier graag, zowel fysiek als online. In de winkel is iedereen heel vriendelijk en behulpzaam en online bestellingen worden snel en correct geleverd.
Antwoord van Nanno CreativeDank je wel voor deze mooie review Jacqueline. We vinden het fijn om je zowel in de winkel als online te helpen om de beste en mooiste producten uit te zoeken voor jouw volgende project :)
Connie Wasmus-Brand
Dit was wel een hele snelle verwerking van mijn bestelling en de bezorging hiervan. Ik ben er erg blij mee.
Antwoord van Nanno CreativeDank je wel! we proberen altijd om je bestelling nog dezelfde dag te versturen, zodat je er snel van kunt genieten :)
Anja
Super goeie service!
Henny Blankestijn
Een heerlijke winkel zoveel keuze aan stoffen en andere benodigdheden.
D.A Koens
mooie stoffen en keurig verpakt
Caren van der Geest
Lekker snel in huis en altijd een feestje om het pakketje open te maken.
De kleuren zijn precies als op de website. Prachtig! -
Wil Nijssen
Idd altijd snelle en nette levering
Silke Jung
Schnell und unkompliziert, ich werde sicher öfter bestellen 👍🏻
Anne-Co van der Meer
Netjes ingepakt, snelle levering.
Antwoord van Nanno CreativeDank je wel voor je beoordeling! We proberen altijd om je bestelling nog dezelfde of volgende dag te versturen en zo dat het een cadeautje voor jezelf is om uit te pakken.
Janny
Zo fijn en lief geholpen.
Antwoord van Nanno CreativeWe helpen graag, als je ons je wensen laat weten, dan denken we graag met je mee!
Hetty
Geweldige service. Snel besteld en snel geleverd. Dank je wel
Antwoord van Nanno CreativeDank je wel! We proberen altijd om je bestelling nog dezelfde dag te versturen