Nataline's appearance - Blauwe Hempie's

Nataline's appearance - Blauwe Hempie's

Natuurzuivere producten van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Verzorgingsproducten die parabenen en conserveringsmiddelenvrij zijn. Ze leveren ook echt waar ze voor staan. Ze vroeger al voor werden gewaardeerd door heel veel mensen en zelfs dieren wie er baat bij hadden zoals onze Uiercrème. Daar wil ik mijn klanten aan kunnen voldoen en wat elke klant kan gebruiken, onze Blauwe Hempie's natuurzuivere verzorgingsproducten zijn geschikt voor jong en oud.
Blauwe Hempie's Uiercrème Blauwe Hempie's Paardenbalsem Blauwe Hempie's Paardenmelk Shampoo
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.